Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ayhan Ergün’den Hakkında Çıkan İddialara Açıklama

Eski Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün hakkında çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Ayhan Ergün’den Hakkında Çıkan İddialara Açıklama
Aslan Özdemir
16 Mart 2023 16:09

Eski Ayancık Belediye Başkanı, şuan ki Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayhan Ergün hakkında çıkan haberlerin doğruluğunun olmadığını belirtti.

Hayrettin Kaya

Samsun basınında 15 Mart 2023 tarihinde kendisi hakkında çıkan haberlerde Ayhan Ergün’ün daire başkanlığından alındığı iddiası ortaya atılmıştı.

“KARALAMA POLİTİKASI”

Ortaya atılan iddialar hakkında açıklamada bulunan Ergün, “Samsun basınında çıkan haberler bir karalama politikasıdır. Belediye ile ilgili her türlü haberi olumsuz olarak yorumlamaya çalışıyorlar.” dedi.

“CENAZE HİZMETLERİ SORUNSUZ YÜRÜTÜLMEKTEDİR”

Açıklamasının devamında “Çoğu büyükşehir belediyesinde cenaze yıkama işlemleri saat 17.00’de bitmesine rağmen Samsun Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllardır cenaze yıkama işlemleri saat 23.00’e kadar devam etmektedir. Bu uygulama her vatandaş için uygulanan idari bir karardır. Vatandaşlarımız arasında bir ayrım yapılmamaktadır. Mezarlıklarda verilen hizmetlerden bir gün sonra vatandaşlarımız çözüm merkezi üzerinden aranarak memnuniyet sorgulaması yapılıyor. Ve buradaki memnuniyet oranı yüzde 99 seviyelerinde bulunmaktadır” sözlerine yer verdi.

“GÖREVDEN ALINMADIM”

Görevden alındığına dair haberlerin asılsız olduğunu belirten Ergün “EYT imkanlarından faydalanmak amacıyla 13.03.2023 – 06.05.2023 tarihleri arasında yasal izne ayrıldım. İzin tarihime denk gelen süreçte Samsun basınında görevden alındığıma dair asılsız haberler ortaya atıldı. Bu süreçte asli Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevim halen devam etmektedir. Görevden alındığıma dair iddialar asılsızdır. İzin sürecimin bitmesinin ardından emeklilik işlemlerimi başlatacağım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.