Dolar 43,1351
Euro 50,4298
Altın 6.360,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Yağmurlu
Sinop
14°C
Yağmurlu
Pts 5°C
Sal 4°C
Çar 7°C
Per 7°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuyucak’ta İçme Suyu Altyapısını Yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak’ta yaşayanlara kesintisiz ve sağlıklı su sağlamak için içme suyu altyapısını yeniliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuyucak’ta İçme Suyu Altyapısını Yeniliyor
12 Ocak 2026 15:27

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı yatırımları tüm kent genelinde kararlılıkla sürdürülüyor. Bu kapsamda, Kuyucak ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışmaları başlatıldı.

Modern Altyapının Tesisi

Yapılan planlı çalışmalar doğrultusunda, Fatih Mahallesi’nde 2.500 metre uzunluğunda içme suyu hattı ve 300 adet abone bağlantısının yenilenmesi hedefleniyor. Gerçekleştirilen projeyle bölge sakinlerinin daha modern ve dayanıklı bir altyapıdan faydalanması amaçlanıyor.

Kesintisiz Hizmet ve Vatandaş Memnuniyeti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde kapsamlı hizmet sunmaya devam ettiklerini belirterek, şehir genelindeki yatırımların ve projelerin süreceğini vurguladı. Çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar ise Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.