Dolar 32,2823
Euro 34,7777
Altın 2.407,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Açık
Sinop
17°C
Açık
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 17°C

Ayancık’ta İkinci Kez Doğalgaz Eylemi Gerçekleştirildi

Ayancık’ta doğalgaz isteyen vatandaşlar bir araya gelerek eylem gerçekleştirdi.

Ayancık’ta İkinci Kez Doğalgaz Eylemi Gerçekleştirildi
4 Kasım 2023 09:42

Ayancık’ta doğalgaz isteyen vatandaşlar bir araya gelerek eylem gerçekleştirdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru ile bir araya gelen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında basın açıklamasında bulundular.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı eylemde açıklamalarda bulunan Soner Turan amaçlarının siyasi birliktelik olmadığını belirtti. Turan, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in Ayancık doğalgazı ile ilgili gerekli girişimleri yaptığını belirterek “Milletvekilimize güveniyoruz, ancak BOTAŞ’a her gün birçok ilçe doğalgaz talebi ile gidiyor. Bu ilçelerin çoğu Ayancık’tan büyük. Bu toplantı milletvekillerimizin Ankara’daki, Enerji Bakanlığındaki, BOTAŞ’taki elini güçlendirir. Bunun için buraya toplandık.” dedi.

Ayancık Çevre Koruma Derneği (ÇEVDEER) Başkanı Mukaddem Sarısoy ise doğalgazın kullanım ve ekonomik faydalarından bahsetti. Eyleme İyi Parti Ayancık İlçe Başkanı Orhan Yavuz ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Ayancık'ta İkinci Kez Doğalgaz Eylemi Gerçekleştirildi Ayancık'ta İkinci Kez Doğalgaz Eylemi Gerçekleştirildi

YORUMLAR

  1. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Değerli belediye başkanımız sayın Hayrettin Kaya beyi tenzih ederek söylüyorum,acaba Ayancık belediyesi hükümetin partisinden olsa idi bu haksızlık olurmuydu.Aklıma gelen o…Kastamonuya bir baktım internetten, Büyükşehir belediyesi R.G. Vidinli ‘den başlamış (19 ilçeden sadece 3 tanesi hariç) hepsi hükümet tarafından. Hükümet Ayhan Ergün’de Ayancığı Miami yaptıydı…İBB den çok büyük malzemeler gönderterek …4 ay sonra için de (31 MART 2024 ) vardır bir düşünceleri sanıyorum, o zaman doğalgaz büyük bir hızla koşa koşa gelir. İnşallah bu çifte standart hükümete olan güvenimizi sarsmaz. Milletvekilleri Ayancığa doğalgaz gelene kadar her haneye bedava kaliteli kömür dağıtılması gerektiğini bildirmelidirler. Yada diğer selzede ilçelerdeki doğalgaz bedeli kadar yakacak yardımı. O zaman hakkını helal eder Ayancıklı. Aynı vergileri ödüyoruz, Kulhakkına girmemek lazım.