Dolar 32,2678
Euro 34,7660
Altın 2.394,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Açık
Sinop
18°C
Açık
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 16°C

Ayancık’ta Hız Kesici Kasis Çalışması Yapılmalı

Ayancık’ta şehir içi yol çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Yol çalışmaları tamamlanması rağmen hız kesici kasis henüz yapılmadı.

Ayancık’ta Hız Kesici Kasis Çalışması Yapılmalı
6 Kasım 2023 13:40

Ayancık’ta şehir içi yol çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Yol çalışmaları tamamlanması rağmen hız kesici kasis henüz yapılmadı.

İlçede ilk önce Cevizli Mahallesine beton yol yapıldı, ardından Yalı Mahallesi, Çayiçi Mahallesi ve Beşiktaş Mahallesine asfalt yol çalışması yapıldı. Cevizli Mahallesindeki yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından 30 Mayıs 2022 tarihinde “Cevizli Mahallesine Hız Kesici Kasis Talebi” başlıklı haber yaparak konuyu gündeme getirmiştik. Bir yıldan uzun bir zaman geçmesine rağmen Ayancık’ta hız kesici kasis yapılmadı.

SÜRÜCÜLER HIZLI ARAÇ KULLANIYOR

Vatandaşlar şehir içinde bozuk yol olmadığı için sürücülerin yüksek hızla araç kullandıklarını belirtti. Yol çalışmalarının tamamlanmasından memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar trafik kazalarının önüne geçmek, can ve mal güvenliği için bir an önce şehir içinde kasis yapılması gerektiğini vurgulayarak yetkililere taleplerini iletti.

YÜKSEK HIZDAN KAZALAR MEYDANA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde ise Cevizli Mahallesinde hızlı araç kullanmaktan trafik kazası meydana gelmişti. Önceki günlerde ise Sedat Demircan Caddesinden hızlı çıkan bir otomobil, köprübaşı kavşağından çıkan başka bir otomobile çarpmıştı.

RESMİ YAZIŞMA YAPILDI

Vatandaşların talep ve şikayetleri üzerine Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ayancık Belediyesine hız kesici kasis ile ilgili resmi yazılar yazıldı. Şimdi ise belediyenin gerekli çalışmaları yapması bekleniyor.

Ayancık'ta Hız Kesici Kasis Çalışması Yapılmalı Ayancık'ta Hız Kesici Kasis Çalışması Yapılmalı

YORUMLAR

  1. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Sert plastik kasisler olursa doğalgaz işleminden sonrada kullanılır. Yollar yarılıp borular döşendikten sonra yollar yeniden düzeltilecek. Akıllı kasislerde ışıklandırma var.Şöförün kasisi önceden farketmesiyle daha güvenli geçiş sağlanmış oluyor. Ayancık’ta hız tesbiti yapabilen radar yoksa, kasis şart.