Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Ayancık’ta Farklı Yaş Gruplarında Kur’an Kursları Açıldı

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ayancık’ta farklı yaş gruplarında Kur’an Kursları açıldı.

Ayancık’ta Farklı Yaş Gruplarında Kur’an Kursları Açıldı
20 Eylül 2023 14:30

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ayancık’ta farklı yaş gruplarında Kur’an Kursları açıldı. Bu yıl Ayancık İlçe Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş, 7-10 yaş ve yetişkin kadınlar olmak üzere üç ayrı kategoride açılan Kur’an Kursları arasında en çok dikkat çekeni ise 7-10 yaş kategorisi oldu.

Geçen yıl Müftülük Hizmet Binasında tek yerde başlayan 7-10 yaş Kursları bu yıl Cevizli ve Çayiçi Mahallerinde de açılarak 3’e yükseldi.

Konu hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, 7-10 yaş kategorisindeki kursların büyük önem arz ettiğini, bu kurslarda çocuklara Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra değerler eğitimi de verildiğini, aynı zamanda bu kurslarda çocuklara okul ödevlerini de yapabilme imkanı verildiğini, bu kurslara kayıt olan çocuklara kursa her gün gelmelerini şart koşmadıklarını, çocukların haftanın istedikleri günlerinde kursa katılabileceklerini söyledi.

Müftü Kıvrak açıklamasının devamında şunları söyledi:

“İlçemizde Yalı Mahallesi ve Beşiktaş Mahallerimizde iki ayrı kursta açtığımız 4-6 yaşa yönelik kurslarımızda da kayıtlar halen sürmektedir. Bu kurslarımızda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun şekilde eğitim verilmektedir.

İhtiyaç odaklı kurslarımızda ise 3 ayrı mekan ve 5 sınıfta yetişkin hanımefendilere yönelik eğitimlerimiz devam etmektedir.”

Ayancık’ta Farklı Yaş Gruplarında Kur’an Kursları Açıldı Ayancık’ta Farklı Yaş Gruplarında Kur’an Kursları Açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.