Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta Boğulma Vakası

İlçemiz Ayancık iskele meydanında boğulma vakası meydana geldi.

Ayancık’ta Boğulma Vakası
Aslan Özdemir
26 Ağustos 2017 14:55

İlçemiz Ayancık iskele meydanında boğulma vakası meydana geldi.

Hayrettin Kaya

Edinilen bilgiye göre olay saat 14.15 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının açıklamalarına göre Ayancık sahilinde bulunan iskeleden denize giren tahminen 65 yaşlarında olan Mehmet Akbay adındaki vatandaş boğuldu.

İskelede denize girenlerin söylemlerine göre boğulan vatandaşın denize girdiğini kimse görmemiş fakat iskelenin sağ tarafından bir kişinin girdiğini gördüklerini belirttiler. İskelede bulunan vatandaşlar, iskele altından su yüzeyine bir vatandaşın çıktığını görünce can kurtarana haber verdiler. Olay yerine gelen can kurtaran denize can simidi attı. Deniz yüzeyindeki hareketsiz vatandaşı iskeleye çıkaran vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ayancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan vatandaşın yaşadığı, hastanede müdahalesine devam edildiği öğrenildi.

AYANCIK GAZETESİ

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. soner turan dedi ki:

    boğulan kişi hemen su yüzeyine çıkmaz ..Ölüm gerçekleştikten sonra iç organların bozulmaya başlamasıyla beraber çıkan gazla vücut şişer ve bir şamdiyel gibi su yüzeyine çıkar..benim bildiğim bu ve mantıklı olan bu ..zannımca bu vatandaşımız çok daha önce boğulmuş ve şiştikten sonra su yüzeyine çıkmış olabilir

  2. Ahmet Akbay dedi ki:

    Sayın yetkililer
    Ayancık ya 26.08.2017 öğle vaktinde meydana gelen denizde boğulma olayındaki kardeşim 1960 doğumlu armutluyazı köyünden Mehmet Akbay ıcin Ayancık lı hemşehrimizlerin duasını bekliyoruz.
    Şuan samsun Medicana da yoğun bakımda dır. Allah’tan ümidimizi kesmedik. Saygılar
    Abisi Ahmet ve Ramazan Akbay