Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

Ayancık’ta “Baba Okulu” projesi başladı

Diyanet İşleri Başkanlığının ailelere yönelik hayata geçirdiği “Baba Okulu” projesi Sinop’un Ayancık ilçesinde uygulanmaya başlandı.

Ayancık’ta “Baba Okulu” projesi başladı
19 Ocak 2024 14:06

Diyanet İşleri Başkanlığının ailelere yönelik hayata geçirdiği “Baba Okulu” projesi Sinop’un Ayancık ilçesinde uygulanmaya başlandı.

Ayancık Müftülüğünce, ilçede faaliyet gösteren iki kereste fabrikasında düzenlenen projenin eğitim seminerinde işçilere sunum yapıldı.

Proje hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak proje kapsamında katılımcılara her hafta sunum yapılacağını belirtti.

Kıvrak, babalığın önemli bir görev olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Babalık konusu genelde önemini fark edemediğimiz doğal işleyişine bıraktığımız konular arasında. Seminerleri kendim veriyorum. Çünkü babalığın konuşulduğu bir ortamda bulunmak, bir babanın daha önce sorun yaşadığı bir konuda ona bir çözüm sunmaya çalışmak çok önemli. Babalık annelik kadar hassas bir görev. Çocuğun milli manevi değerleriyle birlikte yetişip iyi bir eğitim alabilmesi için babaya düşen çok önemli görevler var. Ayrıca babanın anneye yönelik davranışları da bu seminerde masaya yatırılıyor. Oldukça eğlenceli ve faydalı geçen seminerlerimize dahil olmak isteyen tüm babaları ve baba adaylarını davet ediyorum. Müftülüğümüze gelerek bir çayımızı içebilir ve kayıt olabilirler.”

Projenin ilçedeki diğer işyerlerinde de uygulamaya başlanarak yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Ayancık'ta "Baba Okulu" projesi başladı Ayancık'ta "Baba Okulu" projesi başladı

Ayancık'ta "Baba Okulu" projesi başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.