Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancık’ta Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru Görevine Başladı

Ayancık Devlet Hastanesinde Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru görevine başladı.

Ayancık’ta Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru Görevine Başladı
5 Nisan 2023 23:45

Ayancık Devlet Hastanesine geçtiğimiz günlerde ataması gerçekleştirilen Ağız ve Diş Sağlığı doktoru görevine başladı.

Oryantasyon eğitimini tamamlayan Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru Tutku Ceyda Poyraz, Ayancık Devlet Hastanesinde tam kapasite ile hasta bakmaya başladı. Ayancık Gazetesi olarak Doktor Tutku Ceyda Poyraz’a görevinde başarılar dileriz.

YORUMLAR

  1. Kasım dedi ki:

    Tutku hocamıza öncelikle yeni görevinde gönülden başarılar dilerim. Kendisine bugün hem bir muayene hem de diş temizliği için uğrama şansına nail oldum. Güler yüzü ve uygulamış olduğu muazzam hekimliği ile gönlümde çok iyi bir izlenim bıraktı. Hekimlik hayatında kendisine başarılar diliyorum.

  2. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Ayancık’tan bir diş hekimi geldi geçti ama hiç unutulmadı.Ben ona hep dua ederim.(Kemalettin Altan amcam) Çocukken büyüklerimizin sözleri bir kulaktan girer öbüründen çıkardı. Çok sevmezdik diş fırçalamayı, çikolata yer birde öylece yatardık korkusuzca. Beni bilgilendirmişti bende harfiyen dediklerini yapmıştım. (zaten dışarıdan gelen söz çocuğa daha iyi etki eder ) bozulan dişlerimi nasıl tedavi ettiyse hala ağzımda kendi dişlerim duruyor. Köprübaşı caddemin güzel insanları,Gönül teyzemi , maviş kızı Zaferi unutmak mümkünmü.