Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Ayancık’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Sinop’un Ayancık ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ayancık’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs 2023 13:56

Kutlama programı saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başladı.

Gazi Stadında etkinlikler Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma Demir tarafından yapıldı. Ardından Ayancık Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye Başkanı Hayrettin Kaya gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Tören komutanı Mustafa Yağız tarafından şeref çağrısının yapılmasının ardından Kaymakam Recep Hasar’a gençler Türk Bayrağı takdim etti. Gençlik Marşını hep birlikte okuyan gençler ardından halk oyunları gösterisi sundular.

Ayancık’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Çeşitli Yarışmalar Düzenlendi

Gazi Stadından gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar gerçekleştirildi. Çuval, halat çekme, 100 metre ve 4×100 metre bayrak yarışmaları gerçekleştirildi.

Yarışmaların ardından Gençlik Haftası kapsamında ilçe çapında düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Tören geçişi ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri ile öğrencileri tarafından hazırlanan serginin ardından Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri mini konser gerçekleştirdi.

Ayancık’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Ayancık’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.