Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Ayancık Ülkü Ocağı'ndan Bayram Mesajı

Ayancık Ülkü Ocağı Başkanı Yılmaz YILMAZ Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Ayancık Ülkü Ocağı'ndan Bayram Mesajı
14 Ekim 2013 12:57

Ayancık Ülkü Ocağı Başkanı Yılmaz YILMAZ Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz YILMAZ mesajda şu ifadeleri kullandı: "Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşanması gereken mübarek günlerdir. Hele ki bu günlerde müslüman milletler üzerinde bu kadar oyunlar oynanırken. Zenginin zekatını hakkıyla vermediği ,fakirin halinden hiç şükretmediği, insanların duyarsız, duygusuzlaştığı bu günlerde.

 

Kurban Bayramı Allah'a yaklaşmaktır. En sevgiliye (ALLAH C.C.) karşı sadakatin ve yine Allah'a karşı teslimiyetin tadıdır. Söz vermek, sözde durabilmek yüce dava ugrunda teslim olabimek emri hiç sorgulamamak koç gelsede gelmesede İsmail olmayı anlamaktır.
 

Bizleri bu mübarek güne kavuşturan Rabbimize binlerce kez hamdü sena Resulu Ekrem efendimize salatu selam olsun. Mevlam herkese tüm Türk ve İslam alemine Nice Kurban Bayramlarını hakkıyla idrak edebilmeyi nasip etsin.Dualarınızın ve kurbanınızın kabul olması dileklerımle bayramınız mübarek olsun."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.