Dolar 32,3732
Euro 34,7780
Altın 2.439,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Ayancıklı Öğrenci Türkiye Finali Yolunda

Ayancık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İpek ÇIRACI ilimizi Türkiye finallerinde temsil edecek.

Ayancıklı Öğrenci Türkiye Finali Yolunda
21 Mayıs 2021 22:09

1000 Okul Projesi kapsamında “Meslek Liseleri Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” etkinliği kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Ayancık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il birincisi oldu. İlimizi Türkiye finallerinde İpek ÇIRACI temsil edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayancık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali ÇETİN “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de telafisi mümkün olmayan acılar bırakan salgın sürecinde sağlık çalışanlarımızın Milli Mücadeleyi hatırlatan fedakarlıkları karşısında bizler de öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte neler yapabiliriz diye düşünürken resim grubu çalışmalarında bu konuda bir şeyler yapmaya karar verdik. Yapılan bu fedakarlıkları resmedebiliriz diye düşündük ve uygulamaya koyulduk. Atölye çalışmalarımızı kah uzaktan kah yüz yüze devam ettirmeye çalıştık.
Öyle ki bir ara ‘yüzünde hüzün mü yoksa mutluluk mu hakim? ‘ polemiğine Mona Lisa’ya maske takarak son vermeyi bile düşündük.

Telif hakları ile başımız derde girsin istemediğimiz için vazgeçtik. Dua etmenin yanı sıra yapılabilecek bir şeylerin olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri insanüstü çabalardan ötürü teşekkür ediyor, vefat eden sağlık şehitlerimize ve insanlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Sağlık çalışanlarımızı betimlediğimiz” Fedakarlık” adlı yağlı boya tablosunu gösterdikleri fedakarlıkların bir nişanesi olamasa da teşekkür mahiyetinde kabul etmelerini rica ediyorum.

Türkiye finalinde ilimizi temsil edecek olan öğrencimiz İpek ÇIRACI’yı tebrik eder, resim grubu öğrencilerimize rehberlik eden Görsel Sanatlar öğretmenimiz Filiz Korkmaz’a, öğrencilerimize öğretmenlerimiz ve yardımcı hizmetli kadrosundaki tüm personelimize, müdür yardımcılarımız Mevlüt Sevinç ve Nadir Giray’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, her daim olduğu gibi bu atölye çalışmamızda da kullanılan malzemelerin alımı noktasında bizleri destekleyen belediye başkanımız Sn. Hayrettin KAYA’ya, devletin sıcaklığını ve şefkatli yüzünü bizlere hissettiren Sn. Kaymakamımız İsmail PENDİK’e kurum müdürü olarak şükranlarımızı arz ederim.” dedi.

Ayancıklı Öğrenci Türkiye Finali Yolunda

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.