Dolar 32,5432
Euro 34,8870
Altın 2.429,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Ayancık Küçük Sanayi Sitesi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un canlı yayınla katıldığı Ayancık Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının temelini atma törenine gerçekleştirildi.

Ayancık Küçük Sanayi Sitesi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
16 Aralık 2021 22:28

Toplu Temel Atma Programı kapsamında 16 Aralık Perşembe günü Sinop’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sinop’ta toplu temel atma törenlerine katıldı. Bakan Murat Kurum Ayancık’a canlı yayınla bağlanarak Küçük Sanayi Sitesi dükkanları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işlerinin temelini attı.

Bakan Murat Kurum, Sinop Valiliğine gelişinde Vali Erol Karaömeroğlu ve il protokolü tarafından karşılandı. Karşılama sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından valilik şeref defteri imzalandı. Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından Bakan Kurum, valilik makamında Vali Karaömeroğlu’ndan Sinop ilinin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Vali Karaömeroğlu, Bakan Murat Kurum’a Sinop’ta imal edilen Sinop’a özgü bıçak hediye etti.

“Sinoplu Kardeşlerimizin Bir Hayalini Daha Gerçekleştiriyoruz”

Bakan Kurum, valilik ziyaretinden sonra esnaf ziyaretinde bulunarak Sinop İskele Meydanı’nda açıklamalar yaptı. Sinop’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Sinoplu kardeşlerimizin bir hayalini daha gerçekleştiriyoruz; çok kıymetli eserlerin temellerini hep birlikte atıyoruz. Tarihi Kent Meydanımızı yeniden ihya ediyor; Sinop’u muazzam tarihiyle, binlerce yıllık kültürüyle ve Karadeniz’le yeniden buluşturuyoruz. Tarihi Kent Meydanı Projemizle bugün; Sinop Millet Bahçemizi ilk fidanlarıyla buluşturacak, eski Belediye Binamızın yıkımını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Boyabat Topalçam Millet Bahçemizin ilk fidanlarını dikeceğiz.” dedi.

“Ayancık’ta 79 Konut ile 50 Köy Evi Yapıyoruz”

Bakan Kurum sözlerinin devamında şunları söyledi: “Yine söz verdiğimiz gibi; Ayancık’a uzanacak ve Küçük Sanayi Sitemizin temellerini atacak, ardından Sinop Sosyal Konut projemizin ve sosyal donatı alanlarımızın ilk harcını dökeceğiz. Bu sevinci bizlere yaşatan Cenab-ı Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Şu güzel Sinop’a, şu sevdalar şehrine hizmet etmek, sizlerin duasını almak, ne büyük onur, ne büyük gurur, ne büyük şeref. Evelallah! Daha nice projelerle, yatırımlarla; Sinop’u turizmiyle, şehirciliğiyle, eşsiz doğasıyla, tarımıyla, ticaretiyle geleceğe en güzel şekilde taşıyacağız. Tüm projelerimiz; Sinoplu kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Bugün; Sinop, Kastamonu ve Bartın’da bin 265 konut, 420 köy evi, 123 dükkânın yapımına devam ediyoruz. Ayancık’ta 79 konut ile 50 köy evi yapıyoruz. İnşallah söz verdiğimiz gibi, tüm konutlarımızı Ağustos ayı içerisinde tamamlayacağız. ” dedi.

Canlı Yayınla Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Bakan Kurum’un açıklamalarının ardından toplu temel atma programı gerçekleştirildi. Bakan Kurum, Ayancık’a canlı yayınla bağlanarak Ayancık Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının temelini attı. Ayancık Küçük Sanayi Sitesi temel atma törenine Ayancık Kaymakamı İsmail Pendik, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, kamu kurum yöneticileri ve partililer katıldı.

Ayancık Küçük Sanayi Sitesi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

YORUMLAR

  1. Muammer erol dedi ki:

    Ayancikli sanayi sitesi esnaflarina hayirli olsun hizmet herzaman taktir edilir kim yaparsa yapsinda tesekurler

  2. Muammer erol dedi ki:

    Hayirli olsun