Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 16°C

AYANCIK KAYMAKAMI KOÇAK, GÖREVE BAŞLADI

İlçemize Kaymakam olarak atanan Abdullah Seçkin Koçak, göreve başladı.

AYANCIK KAYMAKAMI KOÇAK, GÖREVE BAŞLADI
21 Eylül 2018 11:55

İlçemize Kaymakam olarak atanan Abdullah Seçkin Koçak, göreve başladı.

Son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Ayancık Kaymakamı Çağlayan KAYA’nın Bolu Vali Yardımcılığına atanmasının ardından İlçe Kaymakamlığına Abdullah Seçkin KOÇAK atanarak yemi görevine başladı.

Abdullah Seçkin Koçak Kimdir?

14.10.1979 tarihinde Elazığ’da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2003 yılında mezun olup akabinde 2004 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare mesleğine intisap etmiş üç yıl süren adaylık sürecinin ardından 2007 yılında 91.Dönem Kaymakamlık kursunu bitirerek Kırklareli Pehlivan köy Kaymakamlığına asaleten atanmıştır. İki buçuk yıllık görev süresinin ardından 2009 yılında Gümüşhane İli Köse İlçesi Kaymakamlığına atanmıştır.

Buradaki bir yıllık hizmetinin ardından T.C. Başbakanlık Avrupa Birliği Genel Sekreterliğine naklen Uzman Yrd. Olarak atanmış ve buradaki 3,5 yıllık hizmetinden sonra AB Hukuku alanında Uzmanlığa hak kazanmış olup; akabinde 03.09.2014 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Tunceli Ovacık İlçe Kaymakamlığı’na atanarak Mülki İdare Mesleğine geri dönmüştür.Ovacık Kaymakamlığından Ağrı Vali yardımcılığına atanmıştır. 2017 yılında Muş’a Hukuk Müşavirliği görevine getirilen Koçak, Ardından Iğdır Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Koçak, İngiltere’de bulunan Exeter Üniversite’sinde Avrupa çalışmaları konusunda master yapmıştır.

Ayancık Gazetesi olarak Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dileriz.

AYANCIK KAYMAKAMI KOÇAK, GÖREVE BAŞLADI

YORUMLAR

  1. Murat Kaya dedi ki:

    Değerli hemşerilerim lütfen kıymetli bir kaymakamımız var ne olursunuz sahip çıkalım ne diyorsa yapmaya çalışalım çok güzel deneyim dolu geçmişi var Ayancık ilçemize çok güzel şeyler katcagina inanıyorum bizim için önemli bir şans kesinlikle göz ardı etmemeliyiz saygılarımla