Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ayancık Devlet Hastanesinde Katarakt Ameliyatları Yapılıyor

Ayancık Devlet Hastanesinde katarakt ameliyatları en yeni teknolojiye sahip modern cihazlarla yapılmaya başladı.

Ayancık Devlet Hastanesinde Katarakt Ameliyatları Yapılıyor
17 Mart 2023 17:18

Ayancık Devlet Hastanesinde katarakt ameliyatları en yeni teknolojiye sahip modern cihazlarla yapılmaya başladı.

Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Önder Bulut, yaptığı açıklamada “Hastalarımızın başka merkezlere sevkini azaltılmak, hasta konforunu ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Bu amaçlarla hastanemizin teknik donanımlarını artırmayı hedefliyoruz. Böylelikle hastanemizde bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Göz Hastalıkları Uzmanımız Uzm. Dr. Oğuzhan Kılıçarslan yönetiminde hastanemizde katarakt hastalarımızın fakoemulsifikasyon tekniği kullanılarak ameliyatları yapılmaya başlandı. Hastalarımızın takipleri, planlamasını, ameliyat ve tedavi süreçleri büyük bir özveri yürütülüyor.” dedi.

YORUMLAR

  1. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Cumhuriyet tarihinde bu bir ilktir. Başhekim Önder Bulut bey ve ameliyatı gerçekleştiren dr. Oğuzhan Kılıçarslan beye vede ekibine sonsuz teşekkürler. Ayancığımızın bu aşamalara gelmesi çok gurur vericidir.En yeni teknolojiye sahip modern cihazlar ve yeni bir devlet hastanesi bize huzur ve güven veriyor. Fakoemulsifikasyon tekniği ile yapılması Türkiye’nin ileri aşamalara geldiğinin göstergesidir.Benim çocukluğumda eski hastanede ameliyatlar eter koklatılarak bayıltma yöntemiyle yapılırdı, en basit apandisitten bile çok kayıplar verildi. 1970 ten sonra bir tık ilerlemiştik. Bize huzur sağlayan bütün birimlere sonsuz teşekkürler.