Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Aurelio Mehmet’ten Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi! Maçı Kim Kazanır?

İlgi ve yük bir merakla beklenen Spor Toto Süper Lig içinde 23. haftası şampiyonluk mücadelesini yakından takip edenler için Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi büyük bir ilgi ile bekleniyor. Büyük iki kulüp de büyük bir heyecanla dev karşılaşmayı beklemekte. Daha önce her iki takımda da forma giyip mücadele etmiş, aynı şekilde milli formayı da yıllarca giymiş efsane futbolcu Mehmet Aurelio’ya sorduk, işte ayrıntılar..

Aurelio Mehmet’ten Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi! Maçı Kim Kazanır?
28 Şubat 2016 13:57

İlgi ve yük bir merakla beklenen Spor Toto Süper Lig içinde 23. haftası şampiyonluk mücadelesini yakından takip edenler için Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi büyük bir ilgi ile bekleniyor. Büyük iki kulüp de büyük bir heyecanla dev karşılaşmayı beklemekte. Daha önce her iki takımda da forma giyip mücadele etmiş, aynı şekilde milli formayı da yıllarca giymiş efsane futbolcu Mehmet Aurelio’ya sorduk, işte ayrıntılar..

2003-2008 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı futbolcu kısa bir İspanya macerasının ardından 2010 yılında Beşiktaş’a transfer olmuş ve iki sezon siyah-beyazlı formayla top koşturmuştu. Mehmet ismini alan Aurelio aynı zamanda 18 kez A Milli Takım giydi.

Not: Telefonla gerçekleştirdiğimiz röportajda Mehmet Aurelio sorularımıza Türkçe yanıtlar verdi.

Derbi nasıl geçer, favori kim?

Bu derbinin favoris olmaz. İki takımın da kadroları çok iyi. Dünyaca ünlü yıldız futbolcular var ama çok zor maç olacaktır. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içi maç yaptı. O yüzden yorgun olacaktır. Son dönemde Beşiktaş, Fenerbahçe’den daha formda o yüzden Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Sizce Derbi Maçında hangi futbolcular damga vurur?

Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup’u çok beğeniyorum. Yetenekleriyle farkını hissettiriyor. Derbide de farkını hissetirecektir. Quaresma’da son haftalarda çok formda onun da etkili olacağını düşünüyorum. Mario Gomez ise Beşiktaş’ın en büyük kozu olur. Çok deneyimli bir golcü. Gomez’in Beşiktaş’ta oynaması büyük şans. Bu iki oyuncunun derbide ön plana çıkmasını bekliyorum.

Fenerbahçe’nin en önemli silahı ise Nani olur. Çok büyük maçlara çıktı. Rusya’daki oyunuyla eleştirilse de derbide farkını gösterir.

Maçın skonu ne olur?

Tahmin etmek çok zor. Ama Beşiktaş’ın Kadıköy’de 2-1 kazanmasını bekliyorum

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.