Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Atletico Madrid PSV Engelini Geçti!

Şampiyonlar liginde Atletico Madrid’in rakibi PSV Eindhoven oldu.

Atletico Madrid PSV Engelini Geçti!
16 Mart 2016 21:09

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Atletico Madrid ile PSV Eindhoven karşı karşıya geldi. Maçın 0-0 bitmesinin ardından penaltılara uzayan karşılaşmada penaltıları 8-7 kazanan Atletico Madrid turu geçen taraf oldu.

Vicente Calderon Stadı’nda oynanan karşılaşma taraftarların büyük ilgisine sahip olurken iki takım oyuncuları da birbirine üstünlük kurmak için oldukça yüksek bir performans sergiledi. İki takım çok gol pozisyonuna girmeyi başarsa da son vuruşlardaki başarısızlıklar nedeniyle maçtan gol çıkmadı ve maç uzatma bölümlerine taşıdı.

Uzatma bölümlerinde de iki takım birbirine üstünlük kuramazken penaltı atışları sonrasında turu geçen taraf Atletico Madrid oldu.

Maçın ardından en çok konuşulan olay ise maç öncesindeki PSV taraftarların hareketleri oldu. Maç öncesinde bölgedeki mekânlarda eğlenerek maç saatini bekleyen taraftarlar ülkedeki göçmenlere bozuk paralar atarak eğlenmesi tüm dünya genelinde yankılandı ve ses getirdi. Bu görüntülerin paylaşılması ile birlikte tüm dünya genelinde PSV taraftarlarına tepki gösterilirken takımın turu geçememesine de aynı şekilde sevinç duyuldu.

Taraftarların bu hareketleri an be an kayıt altına alınırken, olayla ilgili soruşturma da açılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.