Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Aspa Tercüme Bürosuna Nasıl Gidilir?

Aspa Tercüme Bürosu, dürüst ve ahlaklı bir şekilde çalışma hayatına devam etmektedir.

Aspa Tercüme Bürosuna Nasıl Gidilir?
Aslan Özdemir
16 Mayıs 2022 16:11

Mecidiyeköy Mah. Büyükdere Cad. Andaç Apt. Bina No:45 Daire No:31 Şişli /İstanbul adresinden tüm İstanbul halkına tercüme noktasında sağlamış olduğu üstün performanslar sonrasında müşterileri tarafından en çok tercih ve tavsiye edilen tercüme bürolarından birisi olan Aspa Tercüme Bürosu, dürüst ve ahlaklı bir şekilde çalışma hayatına devam etmektedir. Aspa Tercüme Bürosu’na,

Hayrettin Kaya
  • 251 – Mecidiyeköy otobüslerine bindikten sonra Mecidiyeköy Viyadük durağında inip 150 metre yürüyerek ulaşabilirsiniz.
  • D – 35 Şişli otobüslerine bindikten sonra Mecidiyeköy – Viyadük durağında inip 170 metre yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Verdiği Hizmetler / Tercüme Fiyatı

Kurumsal kimliğini kısa sürede kazanarak müşterilerine 53 dilde profesyonel çeviri hizmeti sağlayarak büyük bir müşteri kitlesinin devamlı bir şekilde hizmet aldığı firmalardan birisi olan firma, sizlerin de tercüme sürecinden hayranlıkla ayrılacağınızın garantisini vermektedir.

Uzmanlıkları noterler tarafından yapılan sınavlar sonrasında gerek ülkeler arası yasal belgelerin gerekse diğer belgelerin çevirisinde etkili bir hizmet sağlayan firma çevirmenleri sizlerin de bu noktadaki ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayacak niteliktedir. Firma, sözlü tercüme, yazılı tercüme hizmetleri vermektedir.

Aspa Tercüme Bürosu’nun yurtdışına çıktığınızda sizlere rahat bir seyahat tecrübesi yaşamanıza öncülük edecek tercüman sağlama hizmeti bulunmaktadır. Karşılıklı dil çevirisinde uzmanlaşmış olan tercümanları, iş toplantılarında sizlerin beklentilerinizin üstünde bir performans sağlayacaktır.

Firmanın Başlıca çeviri yaptığı diller,

  • İngilizce
  • Fransızca,
  • Almanca,
  • Arapça,
  • Çince,
  • Osmanlıca,
  • Farsça
  • Azerice,
  • İspanyolca,
  • Rusça,
  • Bulgarca,
  • Yunancadır.

Eski Türk Dili noktasında kariyer amaçlayan birçok akademisyenin en çok zorlandığı konulardan birisi Osmanlıca çevirisidir. Sizlerin Osmanlıca metin çevirisi hakkında hizmet almaktan memnun kalacağı profesyonel bir tercüme firmasıdır.

Tercüme fiyatları,

Çeviri yapılan metnin uzunluğu,

Çevirinin sözlü ya da yazılı olması,

Sözlü İngilizce tercüme hizmetlerinin sağlandığı gün sayısı gibi özelliklerle belirlenmektedir. Uygun fiyatlarla profesyonel tercüme hizmetlerine firmanın iletişim adreslerine ulaşarak sahip olabilirsiniz.

İngilizce Tercüme

Dünya üzerinde en çok konuşulan dil İngilizcedir.  Gün içerisinde gerek kariyer noktasında gerekse kişisel gelişim amacıyla birçok nedenle İngilizce çeviri hizmeti almak zorunda kaldığımız durumlar olmaktadır. Lisansüstü eğitimin olmazsa olmazlarından birisi olan İngilizce makale takibi noktasında firmanın uzmanlarına başvurduğunuzda, akıcı, anlaşılır ve akademik bir dille sizlere çeviri hizmetleri sunmaktadır.

Kariyer ilerlemesinde tüm dünyadaki bilim adamlarının sizler tarafından hazırlanan makalelere ulaşabilmesi çok önemlidir. Gerek uluslararası sempozyumlarda gerekse kurumsal iş toplantılarında mesleğini profesyonel olarak sürdürebilen bir tercümandan hizmet aldığınızda süreci daha hâkim bir şekilde yönetebilirsiniz.

Firma, 53 dilde çeviri noktasındaki iddiasını öncelikli olarak İngilizce tercüme ile ilgili gelen talepleri kusursuz bir şekilde tamamlayarak kanıtlamıştır.

Bir tercüme bürosundan hizmet alırken;

  • Kurumun sektördeki deneyimleri,
  • Sağlanan hizmetin kalitesi,
  • Hizmet süreci boyunca kurumla iletişim sağlayabilme imkânı,
  • Tercümanların dil hakimiyeti noktasında gerekli belgelere sahip olması,
  • Tercüme sırasında gerekli olan teknolojik cihazların varlığı,
  • Hizmet alının kurum tarafından sağlanan hizmetlerin maddi bedeli gibi özelliklere dikkat etmeniz gerekir.

Dünyanın birçok ülkesine giderken dil problemi yaşamamak adına tecrübeli bir tercümandan hizmet almak adına firmanın adreslerine ulaşmanız amacınıza en uygun davranış olacaktır. Aspa Tercüme Bürosuna ait e-ticaret sayfasına giriş yaparak başta ülkemize sonrasında ise kendisini dünyaya kanıtlamış olan referansları inceleyebilirsiniz. Müşterilerinizle irtibat halinde olduğunuz tüm toplantılarınız için başarılı tercümanlar tarafından çeviri hizmeti almak adına fiyat teklifi için iletişim numaralarından firma yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Bilim camiasına sunmak istediğiniz tüm kitaplarınızın İngilizceye tercümesi için sizlerin yanınızdaki dost firma olmak adına sizlere yardım elini uzatmaktadır.

*Reklamdır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.