Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Altın Harf Kolyeler

Son yıllarda yeniden eski popülaritesine kavuşan harf kolye modelleri birçok kişi için vazgeçilmez aksesuarlardan biri haline gelmiştir.

Altın Harf Kolyeler
20 Ekim 2022 11:07

Son yıllarda yeniden eski popülaritesine kavuşan harf kolye modelleri birçok kişi için vazgeçilmez aksesuarlardan biri haline gelmiştir. Özellikle kadınların stillerinin önemli bir unsuru olan kolyeler kendi isimlerinin ya da sevdiklerinin baş harfini içeren bir ürün olduğunda çok daha değerli hale geliyor. Altın haricinde çelik ya da gümüş gibi madenlerden de tasarlanabilen harf kolyeler en çok altın haliyle seviliyor.

Tek başına harf olarak tasarlandığı gibi bir plaka üzerine çizilmiş veya taşlı harf şeklinde olan  modeller de bulunuyor. Nazar boncuklu ya da zincir ile aynı boyutta ya da daha ince zincir üzerinde harf olarak pek çok farklı harf kolye tasarımı bulunuyor.

Harf Kolye Fiyatları

Farklı boyutlarda tasarlanmış olan harf kolyeler büyük, küçük, kalın ve ince olarak tercih edilebiliyor. Modeller bu şekilde olunca fiyat farklılıkları da meydana geliyor. Harf kolye fiyatları ürünün hangi madenden yapılmasına göre belirlenir. Bunun yanında, boyutu, ağırlığı, varsa taşının boyutu ve tasarımı ve hatta markası harf kolyelerin fiyatlarında belirleyicidir.

Gençlerde ve orta yaş kadınlar arasında her geçen gün biraz daha trend haline gelen harf kolyeler sevdikleriniz için de iyi bir hediye seçeneğine dönüşebilir. Birbirinden farklı ve her zevke hitap eden harf kolye tasarımlarını görmek ve satın almak için https://www.shopmonreve.com/harf-kolye-modelleri sitesini ziyaret edebilir ve göz alıcı modelleri satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.