Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Alt Giyimin Yıldızı: Kadın Şort

Bayanların alt giyimlerinde pantolon, etek, salopet, tayt ve şort gibi kıyafetler vardır.

Alt Giyimin Yıldızı: Kadın Şort
27 Şubat 2021 16:23

Giyim sektöründe alt ve üst giyim kavramları vardır. Bayanların alt giyimlerinde pantolon, etek, salopet, tayt ve şort gibi kıyafetler vardır. Üst giyimde ise gömlek, bluz, kazan ve benzeri kıyafetler yer alır. Kadın şort ürünleri alt giyimin yıldızı olarak nitelendirilir. Çok çeşitli modelleri bulunur. Modeller, uzun, kısa, geniş ve dar kesim olarak çeşitlendirilir. Çeşitler arasında seçim yaparken bacakların uzunluğu dikkate alınırsa doğru tercih yapılmış olur. Uzun bacak boyuna sahip hanımlar her modeli giyebilir. Ancak kısa bacak boyunda uzun modeller pek güzel durmayacaktır.

Trend Kadın Şort Modelleri

Her sezon modellerde, renklerde farklılık olur. Kadın şort modellerinin bu sezonki trendi kuşaklı olanlardır. Bel kısmında bulunan kuşak çok estetik durmaktadır. Genellikle cepli olarak tasarlanan modeller çok dar değildir. Deri görünümlü kumaşların kullanıldığı ürünler çok daha fazla talep görmektedir. Hit parçalar arasında yer alan modellerde paça kısmı bol ve dar olanlar mevcuttur. Bol olanlar bacakları daha ince gösterecektir. Soğuk havalar için tasarlanan modeller puantiyeli ve desenli külotlu çoraplarla kullanılabilir. Trend modellere https://www.roman.com.tr/kadin-sort linkinden ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.