Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Akıntıya Kapıldılar: 1 Ölü

Sinop'ta serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılan iki kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti.

Akıntıya Kapıldılar: 1 Ölü
1 Temmuz 2013 08:53

Sinop'ta serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılan iki kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti. Kardeşlerden diğeri ile onları kurtarmaya çılaşırken boğulma tehlikesi geçiren bir kişi hastanede tedavi altına alındı.  

Olay öğle saatlerinde kent merkezi Yuvam mevkisinde ki palj alanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kastamonu'nun Hanönü İlçesi Orman İşletmesi'nde çalışan Metehan Kabaca (21) ile Mahmut Kacaba (37) adlı iki kardeş gezmek için geldikleri Sinop'ta denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan iki kardeşe İstanbul'dan tatile geldiği öğrenilen Coşkun Küskü (41) yardım etmek istedi.

Ancak bu sırada Coşkun Küskü'de boğulma tehlikesi geçirdi. 3 kişı çevredekiler tarafından denizden çıkartılması ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kırmızı odaya alınan şahıslardan Mahmut Kabaca yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Metehan Kabaca'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenilirken, iki kardeşi kurtarmaya çalışılırken boğulma tehlikesi atlatan Coşkun Küskü'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.