Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Ak Parti’den Ayancık Çıkarması

AK Parti heyeti Ayancık’taki ziyaretinde yatırımları ve çalışmaları değerlendirerek, muhtarların taleplerini dinledi.

Ak Parti’den Ayancık Çıkarması
3 Şubat 2021 23:03

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, ilçemiz Ayancık’a gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Milletvekili MAVİŞ ziyararetinde yatırımları ve İlçe Teşkilatının çalışmalarını değerlendirdi.

Ak Parti İlçe Teşkilatının çalışmaları ve ilçedeki yatırımları değerlendiren Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanı Uğur GİRESUN, Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Erkan ÖRNEK, İlçe Başkanı Aslan ÖZDEMİR, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerine Ak Parti İlçe Başkanlığında başlayan Nazım MAVİŞ, partililerle bir araya gelerek devam eden yatırımları ve teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Emekliler Derneği ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Nazım MAVİŞ, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi. Ayancık’ta “Engelli, Yaşlı ve Korumaya Muhtaç Çocuklara” hizmet vermek için kurulan sosyal hizmet merkezini ve esnafı ziyaret eden Ak Parti ekibi gazetemiz Ayancık Gazetesi’ni de ziyaret ederek Ayancık Gençlik Merkezinde, Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Parti'den Ayancık Çıkarması

Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması Ak Parti'den Ayancık Çıkarması

YORUMLAR

  1. A.Aydogdu dedi ki:

    Yorum bu bende ben ak parti zonguldak ta ilce yon kur iyeligi yapan bir kardesiniz.hatip koyunde bulunan dunurumu ziyarete geldim.tabi sordum muhtari ardim bu ne oluyor hizmet veya sizi arayan sotan varmi diye teske sormaz olaydim copler derelere obuzlara bahcelere arabasi olan sehre olmayan ya yakiyor yada kimse gormeden bahcelere ki gozumlede gordum bunun uzerine ilce baskani kardesimi aradim cemaat beni bekliyor dedi donermisin dedim.tabi dedi ama donen yok.neyse gexiyorduk ayancikta isin kaynagi ozel idare mudunde konuyla.ilgili bilgi almaz olaydim.odenek yok bu gune kadar sinopta il bazinda boyle calismanin olmadigini yazi hazirladigini kaymakamin onunde oldugunu soyledi tanistik ayrildim.tam binanin onune geldigimde siyah bir araba etrafinda dolasan bir gorevli sordugumda il ozel idare baskaninin oldugunu icerde telefon gorusmesi yaptigini soyledi.haber verir misin bir goruseyim dedim.telefon gorusmesinde dedi.neyse samsunlu baskanimiz -ayrica ayancik ilca baskaninin da samsunlu oldugunu ogrendim- baskan cikti.ceketini giydi. Kendimi tanittim. Ayancik hatip koyunde oturan dunurumle sordum.hatip koyunde copler alinmiyor,copler saga sola atiliyormus.neden koydes ve koylere hizmet getirme birimi calisma yapmiyor…dedim. ikamet ettigim zonguldakta bu hizmet coktan basladi.daha nasil iyi hizmet edilebilir diye gorusmeler yapilirken burasa bu isin neden yapilmadigini sordum. Abi istersen beni eline sopa al dov ama kimsenin gormedigi yerde olsun dedi. Ben de bunun uzerine bu isi yapacak olan sensin, seni dovmek sorunu cozmez ben seni lafla dovecem dedim. Sinop miletvekilinin gelecegini toplanti yapilcagini ogrendim. Simdi sizlere soruyorum bu vekil yapilacak olan toplantida neyi konusacak.kaykamdan hangi projenin sonucunu ogrenecek. Alinmayan belediyenin nasil alinacagini soyleyecek 2023e ayancikin ve sinopun nasil hazirlanacagini soyleyecek.kefenini giyip millete hizmet etme yarisinda olan reisin calismalarina sinopta nasil katkida bulunacak. Merak ediyorum.