Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak; “Önümüzdeki Seçimlerden Yine Zaferle Çıkacağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak;  “Önümüzdeki Seçimlerden Yine Zaferle Çıkacağız”
28 Ağustos 2015 14:31

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

 

AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz TOKMAK, İl Başkanı Ali ÇÖPCÜ, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle, köy ve sandık yönetimleri katıldı.

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz TOKMAK toplantıda gündeme dair açıklamalar yaptı. “Öncelikle ülkemizin ve milletimizin güvenliği için şehit düşen tüm kardeşlerimize Rabbimden rahmet,yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.Terör ve teröre destek verenler cezalarını buluyorlar, bulmayada devam edecekler.Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. 

AK Parti’nin yenilenecek seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacağını” belirten TOKMAK; “7 Haziran Seçimlerinin ardından çıkan siyasi tablo hiçbir partiye tek başına iktidar olanağı sağlamamıştır. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktığı gibi 7 Haziran Seçimlerinden de açık ara birinci parti çıkmış, Seçimlerin ardından hükümeti kurma görevi 1. Parti olarak AK Parti’ye verilmiştir. Sayın Başbakanımız ülkemizin bu siyasi tablodan zarar görmemesi için tüm iyi niyetiyle mecliste temsil edilen partilerle koalisyon kurma amacıyla görüşmüştür. 7 Haziran akşamı MHP hiçbir koalisyonda olmayacağını açıklayarak daha sonraki süreçte de bu tutumunu değiştirmemiştir." dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz TOKMAK;  "MHP ile Uzun süreli koalisyon kuralım dedik hayır dedi. Seçim hükümeti kuralım  dedik, hayır dedi.Seçim kararı alalım, seçime meclis karar versin dedik,seçimede hayır dedi.Kendi önerisi zaten yok bizim önerilerimizede hayır dedi.O zaman merak etmeyin bu millette size sandıkta hayır diyecek." diye Sözlerine devam eden TOKMAK; "Ülke dış ve iç çıkar grupları menfaat çeteleri ve pkk  destekçileri tarafından karıştırılmaya çalışırken bugün elini taşın altına koymayacaksınızda ne zaman koyacaksınız, Bugün Anayasal zorunluluk gereyi HDP ye bakanlık veriliyorsa bunun sorumluları bellidir.Seçimde HDP ye destek veren bazı çevreler ve gazeteler AK Parti, HDP ile hükümet kurdu diyorlar; Biz de sorumluluktan kacsaydık da HDP tek başına mı kursaydı. Bunlar samimiyetsiz ve AK Partimizi karalamaya, halkı kandırmaya yönelik kampanyalardır.Milletimiz bu oyunları görüyor. CHP ile günlerce yapılan görüşmelerden de bir netice çıkmamıştır. Bu millet sorumlu,samimi , ülkesi, milleti için hareket edenlerle ; önerisi olmayan ve her öneriye hayır diyenleri görmüştür ve 1 Kasımda gereken dersi verecek" dedi.

AK Partinin son 13 yıldır ülkede yapılmayan şeyleri yaptığını; Sağlıktan, eğitime, ulaştırmadan, ekonomiye, kalkınmaya kadar çok ciddi yatırımlar yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirten TOKMAK; " Yenilenecek seçimlerde sonra sandıktan Adalet ve Kalkınma Partisi yeniden birinci parti olarak çıkacak ve Allahın izniyle tek başına iktidar olacaktır, Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Teşkilatımız tüm kademeleriyle birlikte canla başla mücadelesine devam edecektir. Daha önceki seçimlerde nasıl birlikte başardıysak, yine birlikte başaracağız. ” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.