Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Trafik kazası kurbanı Mustafa Alabora’nın Doktoru Demet Dinç Müjdeyi Verdi! Ünlü oyuncu…

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde trafik kazası geçiren ve ardından yoğun bakım odasında tedavi altına alınan ünlü oyuncu Mustafa Alabora’nın tedavisine odasında devam edileceği öğrenildi. Mustafa Alabora hakkında basına yansıyan haberin ayrıntıları buradadır…

Trafik kazası kurbanı Mustafa Alabora’nın Doktoru Demet Dinç Müjdeyi Verdi! Ünlü oyuncu…
Aslan Özdemir
3 Ağustos 2016 00:56

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde trafik kazası geçiren ve ardından yoğun bakım odasında tedavi altına alınan ünlü oyuncu Mustafa Alabora’nın tedavisine odasında devam edileceği öğrenildi.

Hayrettin Kaya

Şile yolu üzerinde araçla seyir halinde olan iki genç arkadaş, Periscope isimli canlı yayın uygulamasından yayın yaptıkları esnada önde seyir halinde olan kamyona çarpmış ardından kasa sonucunda, gençlerin çarpmış olduğu araçların birinde bulunduğu öğrenilen ünlü oyuncu Mustafa Alabora’da yaralanmış, hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu o günden bugüne kadar yoğun bakımda tedavi altında tutuluyordu.

Doktoru açıklama yaptı!

Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Doktor Demet Dinç, ünlü oyuncu Mustafa Alabora’nın sağlık gelişmeleriyle alakalı olarak açıklamada bulundu. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Başhekimi Doktor Demet Dinç, Mustafa Alabora’nın 29 Temmuz Cuma günü yoğun bakım odasından normal hasta katında bulunan odasına alındığını dile getirirken, sol ayak bileğinde bulunan kırık sebebiyle de ameliyat olduğunu bu ameliyatında gayet iyi sonuçlandığını ifade etti. Ameliyatın ardından bakım ve tedavisi gerekse omurga kırığının rehabilitasyonu için biraz zaman daha hastanede olacağını ifade etti.

Ünlü oyuncunun sağlık durumu iyiye gidiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.