Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

A 101 17 Mart İndirimli Ürünler Kataloğunda Neler Var?

İndirimli ürünleri ile her hafta sıkı bir şekilde takip edilen A 101’de 17 Mart perşembe günü yeni ürünler satışa sunulacak.

A 101 17 Mart İndirimli Ürünler Kataloğunda Neler Var?
16 Mart 2016 21:13

Teknolojiden süt ürünlerine kadar çok farklı kategorilerde her hafta yüzlerce indirimli ürünü müşterilerine ulaştırmayı başaran A 101 her perşembe günü yeni bir katalog ile satışa çıkıyor.

17 Mart Perşembe gününden itibaren A 101 satış noktalarında satışa çıkacak ürünlerin en çok ilgi çekeni ise Nokia 215 cep telefonu oldu. Çift SIM kartlı ve 21 güne kadar bekleme süresi olan telefonun satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenmesi bekleniyor.

A 101 kataloğundaki diğer ilgi çeken bir ürün ise daire testere oldu. 89,95 TL’den satışa sunulacak olan ürün yine tüm A 101 satış noktalarında olacak.

Bir Alana İkincisi Yüzde Elli Kampanyası

A 101’de bu hafta bir alana ikincisi yüzde 50 indirimli kampanyası başladı. Belirli gıda ürünlerinde geçerli olacak kampanya stoklarla sınırlı. Zeytin, piliç Burger, tam yağlı beyaz peynir ve siyah çay gibi ürünlerde geçerli olacak yüzde 50 indirimden yararlanmak isteyenlerin satış noktalarına giderek ürünleri satın alması yeterli.

Her hafta büyük indirim oranları ile satışa çıkan A 101’deki indirimli ürünler çok kısa süre içerisinde tükenirken ürünlere sahip olmak isteyenler 17 Mart Perşembe gününden itibaren A 101 satış noktalarına giderek ürünleri satın alabilir. Tüm yurt genelinde geçerli olan kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise A 101’in resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.