Dolar 32,4124
Euro 34,7842
Altın 2.433,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları
2 Mayıs 2013 20:23

En Profesyonel İnsan Kaynakları Çözümleri Hugent’ta

               Sizlere insan kaynakları alanında her zaman en kaliteli ve en profesyonel hizmeti sunmak üzere kurulduğumuz 2011 yılından bu yana canla başla çalışıyoruz. Firmamız bünyesindeki takım arkadaşlarımızın hepsi işlerinde son derece profesyonel ve bir o kadar da iş yaptıkları alanda uzman olan kişilerdir ve bu sebeple her zaman firmamızdan profesyonel yardım alırsınız. Bilindiği gibi artık firmaların ve fabrikaların çoğu insan kaynakları işlerine kendileri bakmamakta ve dışarıdan profesyonel bir ajans ile anlaşmaktadırlar. Ancak bu ajansların ne kadar profesyonel olduğu ve soruna getirecekleri çözümün ne kadar etkili olacağı soru işaretidir. Çünkü bu gibi işlemlerin işinin ehli kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Ancak artık Hugent İnsan Kaynakları ile bu sorunu düşünmenize gerek kalmıyor.

İnternet üzerinden dilediğiniz an ulaşabileceğiniz ve hakkında bilgi toplayabileceğiniz Hugent İnsan Kaynakları firmasına http://www.hugent.com/tr bağlantısını tıklayarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İnsan kaynakları denilince pek çok kişinin aklına işe alma ve işten çıkarma faaliyetleri gelmektedir. Ancak insan kaynakları bundan çok daha geniş bir alandır ve profesyonel firmalarda mutlaka bulunması gerekmektedir. Biz de sizlere ülkemizde sanayinin en çok yoğunlaştığı illerden olan Bursa, İstanbul ve İzmir ofislerimiz ile insan kaynaklarının er türlü hizmetini en profesyonel şekilde sunmaktayız. Eğer siz de Hugent İzmir ofisiyle irtibata geçerek hizmet almak istiyorsanız http://www.hugent.com/tr/izmir bağlantısını tıklayarak İzmir ofisimize ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.