Dolar 32,3972
Euro 34,6274
Altın 2.392,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Tatil Heyecanı

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minikler için belge takdim programı düzenlendi.

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Tatil Heyecanı
21 Ocak 2023 13:32

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minikler için belge takdim programı düzenlendi.

Ayancık İlçe Müftülüğü’ne bağlı Beşiktaş Camii ve Köprübaşı Camiisinde 4-6 Yaş Değerler Eğitimi ve Kur’an Öğretimi Kurslarında eğitim gören minik öğrenciler için yarıyıl tatili nedeniyle belge takdim programı düzenlendi.

Törene İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, kurs öğreticileri ve veliler katıldı. Düzenlenen yıl sonu programında minik öğrencilere İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak tarafından teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen yılsonu programında velilere hitap eden Kıvrak tatil heyecanı “Okul öncesi çocuklarımız için açılan bu kurslar onların manevi değerleriyle büyüyebilmesi için çok önemli. Bu amaçla bu yıl İlçemizde hizmete giren iki kursumuz var. İçinde bulunduğumuz kursumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızın yurt dışı teşkilatı olan Ditip’e destek veren hayırseverlerce yapıldı. İlçemizden de hatırı sayılır destek aldık. Ben bu hayrın ilçemize gelmesine vesile olan Sinop İl Müftümüz Sayın Mustafa DÜZGÜNEY başta olmak üzere, emeği geçen herkese ve bizlere çocuklarını emanet eden siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Tatil Heyecanı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Tatil Heyecanı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Tatil Heyecanı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Tatil Heyecanı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Tatil Heyecanı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.