Dolar 32,3833
Euro 34,5660
Altın 2.384,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
1 Nisan 2022 18:32

Sinop Üniversitesi Vakfı’nın 30. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısına; Sinop Vali Vekili Sayın Abdullah Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, Durağan Belediye Başkanı Sayın Ahmet KILIÇASLAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN, Prof. Dr. Sayın Kamil DEMİRCİ, Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI, Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürlerimiz ile diğer vakıf üyelerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını Rektörümüz ve Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN yaptı.

“Konuşmasına 30 yıllık bir geçmişi olan Sinop Üniversitesi Vakfı’nın, kuruluşundan günümüze kadar çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, “Bugün Sinop Üniversitesi 580 akademik ve 521 idari personeli ile 13 bine yaklaşan öğrencisine hizmet veriyorsa kuşkusuz Sinop Üniversitesi Vakfı’nın bunda çok büyük payı vardır” dedi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılı içerisinde de vakfın gelirlerini artırmak, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize daha fazla katkı sağlayabilmek adına çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, “Üniversitemizde başlatmış olduğumuz bağış kampanyamız sayesinde akademik-idari personelimizin ve dış paydaşlarımızın katkıları ile 2021 yılında 162 bin TL şartlı bağış, 233 bin TL şartsız bağış olmak üzere toplamda 400 bin TL bağış toplanmış ve bunun yaklaşık 162 bin TL’si öğrenci bursu olarak verilmiştir.” dedi.

Sinop Üniversitesi Vakfı’nın öğrencilerimize sağladığı burs olanaklarının yıl boyunca devam ettiğini belirten Rektörümüz, şu bilgileri paylaştı:

“Sinop Üniversitesi Merkez Kütüphanesi” yapımı için Vakfımız tarafından tanıtım kampanyası başlatılması, yapılacak şartlı bağışların kabul edilmesi, bağışçıların web sayfasında duyurulması ve tanıtım broşürü bastırılması kararı aldıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN konuşmasını Vakfımıza kurulduğu günden bugüne kadar destek sunan ve katkı sağlayan üyelerimize teşekkür ederek; vefat eden üyelerimizi ise rahmetle anarak tamamladı.

Üniversitemiz Vakfı’nın 2021 Yılı Bilançosu, Gelir-Gider Tablosu, Kesin Bütçesi ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasibi Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN tarafından, Denetleme Kurulu Raporu Denetleme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sayın Rıza BAYRAK tarafından okundu  ve tümü birden oylandı.

Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temenni bölümü ile sona erdi.

Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 30. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.