18 Ekim 2026, 23:52:11
Dolar 49,5202
Euro 55,7063
Altın 6.633,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C

MHP Kepez İlçe Başkanlığı, Antalya İl Kongresi İçin Hazır

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Başkanlığı, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Antalya İl Kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor.

MHP Kepez İlçe Başkanlığı, Antalya İl Kongresi İçin Hazır
1 Eylül 2026 23:20 | Son Güncellenme: 1 Eylül 2026 23:44

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Başkanlığı, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Antalya İl Kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor.

MHP Kepez İlçe Başkanı, teşkilat mensuplarıyla birlikte kongreye güçlü bir katılım sağlamak için çalışmaların devam ettiğini belirterek, Kepez teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde kongre gününe hazır olduğunu ifade etti.

“Kepez İlçe Başkanlığı Daima Hazırdır”

İlçe Başkanı yaptığı açıklamada:

“Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Başkanlığı olarak davamıza, teşkilatımıza ve ülkülerimize olan bağlılığımızla 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Antalya İl Kongremize hazırız. Teşkilatımızın her kademesiyle birlik ve beraberlik içerisinde, aynı inanç ve aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bizim için teşkilatçılık yalnızca belirli günlerde değil, yılın her günü sorumluluk almak, çalışmak ve davamıza hizmet etmektir. Kepez teşkilatı dün olduğu gibi bugün de yarın da görevinin başındadır.

Torosların ruhu, üç hilalin gücüyle Kepez daima hazırdır.

6 Eylül Pazar günü Antalya İl Kongremizde teşkilatımızla birlikte yerimizi alacağız.”

MHP Kepez İlçe Başkanlığı, kongre öncesinde teşkilat mensuplarıyla çalışmalarına devam ederken, 6 Eylül’de gerçekleştirilecek kongreye geniş katılım sağlamayı hedefliyor.

MHP Kepez İlçe Başkanlığı, Antalya İl Kongresi İçin Hazır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.