15 Haziran 2026, 12:36:43
Dolar 46,2786
Euro 53,7455
Altın 6.419,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
24°C
Parçalı Bulutlu
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 24°C

Konak’tan mutluluk yolundaki çiftlere gelinlik desteği

Konak’tan mutluluk yolundaki çiftlere gelinlik desteği
13 Haziran 2026 13:49

Konak Belediyesi’nin dayanışmayı büyüten hizmeti Giysi Market, evlenecek çiftler için gelinlik reyonunu hazırladı.

Konak Belediyesi’nin dayanışmayı büyüten hizmeti Giysi Market, evlenecek çiftler için gelinlik reyonunu hazırladı. Gelin adaylarını hayallerindeki gelinliğe kavuşturan hizmet kapsamında, ihtiyaç duyan Konaklılar başvurularının ardından yepyeni gelinlikleri ücretsiz olarak edinebilecek.

Konak Belediyesi’nin kurduğu dayanışma ağının en önemli halkalarından olan Giysi Market, bu kez kapılarını evlilik hazırlığındaki çiftler için açtı. Düğün sezonunun açıldığı yaz mevsiminde, gelinlik reyonunu hazır eden Giysi Market, yuva kuracak çiftlerin mutlu bir geleceğe adım attıkları ilk günde gelinlik hayali kuran yeni gelinlere destek oluyor. Evlilik hazırlığı yapan fakat ekonomik sebeplerle zorluk yaşayan çiftler, bağışlarla büyüyen Giysi Market’ten birbirinden şık gelinlikleri ücretsiz olarak edinebiliyor.

“Kimsenin hayali de içinde ukde kalmasın”

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Giysi Market’in, günlük ihtiyaçta ve bayramlarda olduğu gibi en özel günlerde de dayanışmayı yaşattığını belirterek, “Konak’ta kimse yalnız yürümeyecek demiştik. Aynı şekilde, kimsenin hayali de içinde ukde kalmasın istiyoruz. Nikahında, düğününde gelinlik giymek, bu hayali taşıyan her kadının hakkı. Kurdukları geleceğin en önemli gününde de ihtiyacı olan komşularımızın yanındayız. Yuva kurmak, aile olmak için yola çıkan çiftlerimizi bu yolda yalnız bırakmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başvurular açık

Giysi Market’in gelinlere özel hizmetinden yararlanmak isteyenler, kimlik fotokopisi, ikametgah ve nikah ya da evlilik başvuru belgesiyle, Konak Belediyesi’nin Selçuk Mahallesi 648 Sokak No: 50 adresindeki Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne başvuru yapabiliyor. Başvuru yapabilmek için çiftlerden en az birinin ilçe sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekiyor. Belediyenin 444 35 66 numaralı iletişim merkezinin 2975 dahili hattı üzerinden de başvuru alınıyor, detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.