12 Haziran 2026, 14:35:18
Dolar 46,2647
Euro 53,5460
Altın 6.212,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Kartepe’ye Yeni Muhtarlık Binaları

Kartepe’ye Yeni Muhtarlık Binaları
12 Haziran 2026 11:53

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, yapımı devam eden yeni muhtarlık binalarının inşaat alanlarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, yapımı devam eden yeni muhtarlık binalarının inşaat alanlarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kocaman “Muhtarlarımız Bizim Çalışma Arkadaşlarımızdır”

Fatih Sultan Mehmet, Uzunçiftlik ve Uzuntarla mahallelerinde yükselen yeni hizmet binalarını tek tek inceleyen Başkan Kocaman, projelerin son durumu hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Muhtarların yerel yönetimdeki önemine dikkat çeken ve yürütülen çalışmaların ortak bir emeğin ürünü olduğunu vurgulayan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman “Muhtarlarımız bizim en önemli çalışma arkadaşlarımızdır. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en yakından takip eden, vatandaşlarımızla aramızda güçlü bir köprü görevi üstlenen muhtarlarımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce ilçemizin birçok mahallesine modern muhtarlık binaları kazandırdık. Bugün de ihtiyaç duyulan bölgelerde bu çalışmalarımıza devam ediyor, eksiklerimizi bir bir tamamlıyoruz. Fatih Sultan Mehmet, Uzunçiftlik ve Uzuntarla mahallelerimizde yapımı süren yeni muhtarlık binalarımızla hem muhtarlarımıza daha nitelikli çalışma alanları sunacak hem de vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine daha konforlu bir ortamda ulaşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Kocaman “Milletimiz Geldiğinde Rahat Hizmet Alsın”

Hizmet binalarının temel amacının vatandaşa en iyi şartlarda ulaşmak olduğunu belirten Başkan Kocaman “Bizler milleti temsilen görev yapan insanlarız. O nedenle milletimiz muhtarlıklarımıza geldiğinde rahat hizmet alsın, serin ve konforlu bir yerde ağırlansın istiyoruz. Yapımı devam eden bu modern ve yeni hizmet binalarımızın önce halkımıza, sonra muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Üç Mahallede Hummalı Çalışma

Devam eden çalışmalar kapsamında; Fatih Sultan Mehmet, Uzunçiftlik ve Uzuntarla mahalle muhtarlıkları geniş kullanım alanlarıyla kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.