11 Haziran 2026, 02:21:17
Dolar 46,1356
Euro 53,3014
Altın 6.067,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Formasını Büyükakın’a hediye etti, helallik istedi

Formasını Büyükakın’a hediye etti, helallik istedi
10 Haziran 2026 23:13

Kocaelispor’da yeni sezon öncesi ayrılık kararı alan Kaptan Gökhan Değirmenci formasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hediye etti.

Kocaelispor’da yeni sezon öncesi ayrılık kararı alan Kaptan Gökhan Değirmenci formasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hediye etti.

ZORLU SÜREÇLERDE HEP DESTEK OLDUNUZ

Kocaelispor’da 4 yıl boyunca 100’den fazla maça çıkarak 2 şampiyonluk yaşayan Kaptan Gökhan Değirmenci, Yeşil-Siyahlı ekibe veda etti. Kulüpten yapılan resmi açıklamadan sonra kararı sosyal medya hesabından da duyuran Gökhan, şehirden ayrılmadan önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi. Duygusal anlar yaşayan Gökhan, “Kocaelispor’da çok güzel günler yaşadım. Taraftarı, camiayı asla unutmayacağım. Zorlu süreçlerden geçerken Kocaelispor’a olan sevgi ve desteğinizi hep hissettirdiniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için size teşekkür etmek istedim. Bu 4 yıl boyunca sizin açık desteğinizi ben ve takım arkadaşlarım her zaman yakından şahit olduk. Sizinle helalleşmeye geldim. Hakkım size sonuna kadar helal olsun” dedi.

FORMASINI VERDİ

Kaptan Gökhan, veda ziyaretinde Başkan Büyükakın’a formasını hediye etti. Gökhan’ın camiada iz bırakarak ayrıldığını belirten Başkan Büyükakın, “Kocaelispor’umuza veda ederken nezaket gösterip, bizlerden de helallik istemen beni çok duygulandırdı. Bizlere yaşattığın 2 şampiyonluğumuzdaki ve Süper Lig’deki emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Kaptanlık görevindeki fedakarlıkların, vefan ve çalışkanlığınla camiamızda iz bıraktın. Bu şehir artık senin ikinci memleketin, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.