30 Nisan 2026, 14:09:30
Dolar 45,1847
Euro 52,8022
Altın 6.674,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Az Bulutlu
Sinop
14°C
Az Bulutlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Başkan Çerçioğlu ile Aydın’da Sağlıklı Yaşam ve Spor Etkinlikleri

Başkan Çerçioğlu ile Aydın’da spor ve sağlıklı yaşam etkinlikleriyle sağlığınızı ve yaşam kalitenizi artırın.

Başkan Çerçioğlu ile Aydın’da Sağlıklı Yaşam ve Spor Etkinlikleri
30 Nisan 2026 11:33

Aydın Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarından vatandaşların sağlıklı yaşam ve sporla buluşması amacıyla kapsamlı yoga etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen yoga dersleri, katılımcıların esneklik, denge ve duruşlarını geliştirmelerine olanak sağlarken, nefes teknikleri uygulamalarıyla da fiziksel ve zihinsel sağlık desteklenmektedir.

Yoga Etkinliklerinin Gerçekleştiği Mekanlar ve Program Saatleri

Yoga kulübü faaliyetleri, Aydın’ın çeşitli kültür merkezleri ve spor salonlarında belirlenen programlar dahilinde düzenlenmektedir. Pazartesi günleri Kemer Kadın Yaşam Atölyesi ve Yüksel Yalova Kültür Merkezi’nde farklı saat dilimlerinde dersler sunulmaktadır. Salı günleri ise Mimar Sinan Parkı, Yüksel Yalova Kültür Merkezi ve Adnan Menderes Kültür Merkezi etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Çarşamba günleri ise Girne Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yoga dersleri gerçekleştirilmektedir.

Başkan Çerçioğlu’nun Açıklamaları ve Vatandaşların Görüşleri

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yaş grubundan vatandaşın katılımına açık olan bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Başkan Çerçioğlu sözlerine, “Kentimizin farklı bölgelerinde düzenlediğimiz sağlıklı yaşam ve spor aktivitelerine tüm halkımızı davet ediyorum” şeklinde devam etti. Bu kapsamlı programlar, katılımcılar tarafından olumlu bulunarak, hizmetin kalitesi ve erişilebilirliği açısından takdir topladı.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.