Başkanlık Koltuğu Bugün Çocukların
Başkanlık koltuğu bugün çocuklarda! Geleceğin liderleri, hayallerini gerçekleştirmek için bir araya geliyor.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediye başkanlığı görevini ilkokul öğrencilerine devretti. Temsili olarak görevi üstlenen 4. sınıf öğrencileri Damla Dursun ve Mustafa Atak, kent için önemli taleplerini dile getirdi.
Başkanlık Görevinin Devrilmesi ve Çocukların Talepleri
Organize Sanayi İlkokulu’ndan Damla Dursun ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’ndan Mustafa Atak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun makamına misafir oldu. Program süresince Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste de hazır bulundu. Başkan Dutlulu, öğrencilere belediyenin çalışma alanları ve idari yapısı hakkında bilgilendirmede bulundu. Ayrıca çocukların kentin gelişimi için beklentilerini dinledi.
Başkan Dutlulu’dan Manisa’nın Geleceğine Yönelik Mesajlar
Manisa’nın yeşil alanlarının artırılması, su sorunlarının giderilmesi ve temiz bir çevre oluşturulması konularına vurgu yapan Dutlulu, çocukların sağlıklı bir ortamda büyümesinin önemine dikkat çekti. Gelecek nesillerin refah ve huzur ortamında yetişmesinin kentin önceliği olduğunu belirtti. Başkan, yeni kuşakların da el ele vererek Manisa’nın ve ülkenin gelişimine katkıda bulunacağına inandığını ifade etti.
Çocuklara eğitim hayatlarında başarılı olmaları, fırsat eşitliği içerisinde kaliteli üniversiteler kazanarak ülkeye faydalı bireyler olmaları yönünde temennilerde bulunan Dutlulu, öğrencilere bu anlamlı günde makamını teslim etmekten memnuniyet duyduğunu aktardı.
Kaynak: BYZHA