Başkan Aydın Geleceğin Teminatı Çocuklara Koltuğu Devretti
Başkan Aydın, geleceğin teminatı çocuklara koltuğu devretti; gençlere umut ve sorumluluk kazandırıyor.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara verdiği önemi bir kez daha göstererek, makam koltuğunu temsili olarak iki öğrenciye devretti. Bu özel günde Başkan Aydın, çocuklarla bir araya gelerek onların bayram sevincini paylaştı.
Çocukların Eğitim ve Gelişimine Destek
Başkan Erkan Aydın, göreve başladığı günden itibaren Osmangazi ilçesindeki çocukların eşit eğitim şartlarına kavuşması için kreş yatırımlarını artırdı. 23 Nisan vesilesiyle Celal Bayar İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Alya Mira Taşkıran ile Muhammet Ayaz Demir ve onların öğretmenleri ve aileleri belediye başkanının makamında ağırlandı. Ziyaret sırasında Başkan Aydın, çocuklara yönelik hediye takdiminde bulundu ve onların mutluluğunu paylaştı.
Çocukların Geleceğe Yönelik Dilekleri
Alya Mira Taşkıran, mutlu çocukların güçlü bir geleceğin temeli olduğunu vurgulayarak, çocukların yaşam kalitesinin artırılmasına önem verdiğini belirtti. Okullar çevresinin güvenli hale getirilmesi, spor ve sanat faaliyetlerinin desteklenmesi gibi önerilerde bulundu. Ayrıca yaşlılar ve ihtiyaç sahiplerine yönelik projelerin geliştirilmesinin önemine değindi.
Muhammet Ayaz Demir ise çevrenin temizliği, yeni oyun alanları ve kütüphanelerin yapılmasının çocukların gelişimi için önemli olduğunun altını çizdi. Temiz bir çevrenin mutlu bir geleceğin anahtarı olduğunu belirterek, ülkenin daha iyi yarınlara taşınması için çocuklar olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.
Başkan Erkan Aydın, çocukların nazik ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getirerek programı hatıra fotoğrafı ile sonlandırdı.
Kaynak: BYZHA