Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın Doğa ve Spor Tutkunlarını Eşsiz Güzelliklerle Buluşturmaya Devam Ediyor
Başkan Çerçioğlu, Aydın’da doğa ve spor tutkunlarını eşsiz güzelliklerle buluşturarak bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen trekking etkinlikleri, doğa ve spor tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında vatandaşlar, şehrin doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini yakından keşfetme fırsatı buluyorlar.
Trekking Rotasında Doğanbey Mahallesi ve Çevresi
Programın son etabı, Söke ilçesindeki Doğanbey Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yürüyüş, tarihi Doğanbey Mahallesi’nden başlayarak Karakol Geçidi ve Dilek Tepesi güzergahından devam etti ve Karina Koyu’nda tamamlandı. Yaklaşık 10 kilometrelik parkuru katılanlar, bölgenin doğal ve kültürel değerlerini deneyimleme olanağı elde etti.
Rehber Eşliğinde Gerçekleşen Yürüyüşe Katılım Yoğundu
Aydın Büyükşehir Belediyesi uzman rehberlerinin yürüyüş boyunca katılımcılara bölgenin tarihsel ve doğal özellikleri hakkında bilgilendirme yaptığı etkinlik, doğa severlerden büyük beğeni topladı. Katılımcılar, unutulmaz bir deneyim yaşadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.
Kaynak: BYZHA