8 Nisan 2026, 22:55:39
Dolar 44,5314
Euro 51,9055
Altın 6.732,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Sal 15°C
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 10°C

Özge Ulusoy’a Genola’dan Boyun Takısı Olarak Düğün Hediyesi

Özge Ulusoy’a Genola’dan özel boyun takısı düğün hediyesi! Zarif ve anlamlı tasarımlar hakkında detayları keşfedin.

Özge Ulusoy’a Genola’dan Boyun Takısı Olarak Düğün Hediyesi
8 Nisan 2026 20:39

Genola markası, 58. İstanbul Jewellery Show’da gerçekleştirdiği etkinlikle sektördeki konumunu teyit etti. Kurucusu ve Kreatif Direktörü Mehmet Güler ile marka temsilcisi Özge Ulusoy, iki yıldır devam eden iş birliklerini fuar kapsamında birlikte anma fırsatı buldu.

İş birliklerinin ikinci yılını kutlayan Güler ve Ulusoy, fuar süresince ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Genola’nın zamansız ve minimal tasarım anlayışı ile Özge Ulusoy’un estetik duruşu bir araya gelerek dikkat çeken bir iş birliğine imza attı.

Özge Ulusoy’un ziyareti sırasında taktığı ve yaklaşık 1 milyon TL değerinde olduğu belirtilen özel mücevher tasarımı, fuarın en çok dikkat çeken detaylarından biri oldu. Ulusoy, şıklığı ve zarafetiyle fuar katılımcıları arasında ön plana çıktı ve sosyal medya platformlarında da gündem yaratmayı başardı.

Mehmet Güler, yaptığı açıklamada iş birliğinin itibarıyla tasarım vizyonunu geliştirdiklerini belirterek, minimal ve zamansız çizgilerin üretimlerine yön verdiğini ifade etti. Ulusoy ise mücevherin yalnızca bir aksesuar değil, aynı zamanda değerli bir yatırım aracı olduğunu vurguladı ve altın alımının şu dönemde avantajlı olduğuna dikkat çekti.

Bununla birlikte Genola tarafından yapılan açıklamada, Özge Ulusoy’un evliliği söz konusu olduğunda kendisi için özel tasarlanacak bir mücevherin düğün hediyesi olarak sunulacağı bildirildi. Bu jest, markayla Ulusoy arasındaki iş birliğinin samimiyetini gösterdi.

Fuarda tanıtılan Genola’nın “Signature” koleksiyonu da ince işçilik ve modern tasarımıyla profesyonellerden ve ziyaretçilerden olumlu geri dönüşler aldı. Genola, güçlü tasarım dili ve başarılı iş birlikleriyle uluslararası mücevher sektöründe artan bir ivmeyle yer almaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.