Heyecan Dorukta: ‘Şeytan Marka Giyer 2’den Yepyeni Fragman Geldi
Heyecan dorukta! ‘Şeytan Marka Giyer 2’den yepyeni fragman yayınlandı, filmin yeni macerasını kaçırmayın.
20th Century Studios tarafından hazırlanan ve Lady Gaga ile Doechii’nin seslendirdiği orijinal "Runway" şarkısı eşliğinde yayınlanan son fragman, "Şeytan Marka Giyer 2" filminin geri dönüşünü duyurdu. Yaklaşan film, moda dünyasının önemli isimlerini tekrar bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
Tanıtım Faaliyetleri ve Özel Yayınlar
Filmin oyuncu kadrosunun katılımıyla çekilen tanıtım videosu ile eş zamanlı olarak, sınırlı sayıda hazırlanan "Runway Dergisi" yayınlandı. Bu özel dergi, 13 Nisan Pazartesi günü basılı olarak resmen yayınlanacak ve Los Angeles, New York ile çeşitli lokasyonlarda açılacak pop-up gazete bayilerinde erişime sunulacak. Ayrıca, RunwayOnline.com adresinden dijital formatta da dergiye ulaşılabilecek.
Prodüksiyon ve Oyuncu Kadrosu Detayları
Orijinal filmin efsanevi oyuncuları Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt ve Stanley Tucci, yaklaşık yirmi yıl sonra aynı rollerde tekrar ekranlarda olacaklar ve New York’un moda sahnesini yansıtan hikâyede yer alacaklar. Yönetmen David Frankel ve senarist Aline Brosh McKenna, projeye yeniden liderlik ederken; Kenneth Branagh, Simone Ashley, Justin Theroux, Lucy Liu gibi isimler de kadroya katıldı. Ayrıca, Tracie Thoms ve Tibor Feldman da önceki rolleriyle seride yer almaya devam edecekler.
Filmin yapımcıları arasında Wendy Finerman yer alırken, Michael Bederman, Karen Rosenfelt ve Aline Brosh McKenna yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Vizyona gireceği tarih 1 Mayıs 2026 olarak belirlendi.
Kaynak: BYZHA