Maltepeli Çocuklar Bilimle Eğlenceli Keşif Yolculuğuna Çıktı
Maltepeli çocuklar bilimle eğlenceli keşif yolculuğuna çıkarak öğrenmenin keyfini yaşadı. Yeni bilgilerle dolu unutulmaz anlar!
Maltepe Belediyesi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde anaokulu öğrencilerinin bilimle tanışması amacıyla “Eğlenceli Bilim Etkinlikleri” gerçekleştirdi. Bu proje ile küçük yaş grubundaki çocukların bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin artırılması hedeflendi.
Etkinliklerin İçeriği ve Katılımcılar
Çalışmalar, 3, 4 ve 5 yaş grubu çocukların katılımıyla gerçekleşti ve Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezi öğretmeni Gül Öztürk tarafından yönetildi. Atölye kapsamında öğrenciler, merak duygularını harekete geçirerek, soru sorma ve deney yapma süreçleriyle bilimin temel prensiplerini öğrenme fırsatı buldu.
Gelecek Programlar ve Bilgi Edinme
Eğlenceli Bilim Etkinlikleri önümüzdeki günlerde de devam edecek olup, ilgili atölyelere katılım için Maltepe Belediyesi’nin resmi sosyal medya kanalları takip edilebilir.
Kaynak: BYZHA