Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

5. SINIF MATEMATİK TESTLERİ

5. sınıf Matematik testleri en güzel ve en kaliteli sorularıyla artık Testkolik Eğitim Portal’ında çözülmeyi bekliyor.

5. SINIF MATEMATİK TESTLERİ
Hayrettin Kaya
29 Kasım 2021 18:25

5. Sınıf Matematik testleri en güzel ve en kaliteli sorularıyla artık Testkolik Eğitim Portal’ında çözülmeyi bekliyor. Matematik testlerini çözmek Testkolik sayesinde artık daha eğlenceli olacak ve sıkıcı olmaktan çıkacak. Birbirinden kaliteli Matematik testlerini çözerek hem seviyenizi yükseltecek hem de harika hediyelere ücretsiz bir şekilde sahip olabiliceksiniz.

Aslan Özdemir

Kaliteli Sorular

Testlerimizin içindeki sorular kalite anlamında tam not almıştır. Profesyonel gönüllü öğretmenlerimiz tarafından editlenerek yükleniyor. Testlerin tamamı müfredata uygun olarak girilmiştir. Tüm konuları ve konu başlıklarını eksizsiz olarak içeriyor.

Yaklaşık olarak 2 yıldır kaliteli hizmet vererek öğrencilerimizden tam not aldık. Testlerimizin kaliteleri konusunda daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir, inceleyebilir ve kıymetli üyelerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz.

Testlerimizin çoğunda görselli sorular mevcuttur. Bu sayede kalite seviyesini en üst düzeye çıkararak öğrencilerimize hakettiği değeri veriyoruz. Testkolik.com’u mutlaka ziyaret edin.

Soruların İçerikleri

  1. Sınıf Matematik sorularının içerikleri tamamen kaliteye dayalıdır. Eğitici olması anlamında özellikle görsel bazlı sorulara yöneliyoruz. Testlerimizde tüm sorular tamamen sade ve öğretici dille aktarılmıştır. Hazırlanan sorular profesyonel editörlerimiz tarafından kontrol edildikten sonra sitemize yüklenir.

Testlerin Seviyeleri Var mı?

Sitemizde tüm seviyelerde 5. Sınıf Matematik testleri bulunmaktadır.Testkolik’de kolay, orta ve zor seviyelerinde kategoriler bulunmaktadır. Bunlardan istediğiniz seviyeyi seçebilir ve soru çözebilirsiniz. Tamamen kendi seçiminize kalan testleri bir an önce çözmek için hemen Testkolik.com sitesini ziyaret edin ve ücretsiz bir şekilde üye olun.

Müfredata Uygun Matematik Testleri

  1. Sınıf Matematik testlerimizin tamamı güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Editör ekiplerimizin detaylı incelemesinden sonra sitemize yüklenerek çözülmeye hazır hale getirilir. Herhangi bir müfredat değişikliğinde ise testlerimiz anlık olarak güncellenir.

Hedefimiz kaliteli ve eğitici sorular ile öğrencilierimize yararlı olmak ve seviyelerini arttırmaya yöneliktir.

Sitemizde bulunan testler şu şekildedir;

Kazanım Testleri

Ünite Tekrar Testleri

Beceri Temelli Testler

Deneme testleri

Aşağıda 5.sınıf Matematik Konu Başlıkları Bulunuyor;

Doğal Sayılar

Doğal Sayılarla İşlemler

Kesirler

Kesirlerle İşlemler

Ondalık Gösterim

Yüzdeler

Temel Geometrik Kavramlar ve Gösterimler

Çokgenler

Veri Toplama ve Değerlendirme

Uzunluk ve Zaman Ölçme

Alan Hesaplama

Geometrik Cisimler

Sürpriz Hediyeler  Sizleri Bekliyor

Evet! Testkolik sürpriz hediyeler de kazandırıyor. Bu anlamda ilk olma yolunda emin adımlarda ilerliyoruz. Sitemiz tamamen puan sistemiyle çalışıyor. Doğru bildiğiniz her sorudan puan kazanırsınız. Bu puanlar hepinizin kişisel kasasında birikir. Daha sonra biriken bu puanlarla mağazamızdan ücretsiz alışveriş yapabilirsiniz.

Evet! Yanlış okumadınız.

Kargo ücreti dahi ödemeden ürünlerimize sadece test çözüp puan kazanarak sahip olabilirsiniz.

İlerleyen günlerde sizleri çok farklı sürprizler de bekliyor. Tatlı ve eğlenceli bir rekabetin olduğu Testkolik’de ayın öğrencisi de seçilebilirsiniz. Başarılı öğrencilerimize de yine ücretsiz bir şekilde birbirinden güzel hediyeler vereceğiz.

Mağazamızdaki Matematik Kitapları

Şuan mağazamızda Ortaokul düzeyindeki tüm kitaplar mevcuttur. 5. Sınıf Matematik kitapları da kaliteleriyle göze çarpıyor. Tamamı Tonguç Yayınevi’ne ait olan kitaplarımızın içerisindeki sorularda yine müfredata göre hazırlanmış kaliteli ve eğlenceli sorular barındırıyor. Her fırsatta güncellediğimiz stoklarımızda kaliteye ve yeniliğe önem veriyoruz.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.