Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

3D simülasyon doktorların baş tacı oldu

3D simülasyon ile beraber hastaların burun estetiklerini önceden gösteren doktorlar…

3D simülasyon doktorların baş tacı oldu
13 Şubat 2016 17:10

3D simülasyon ile beraber hastaların burun estetiklerini önceden gösteren doktorlar…

Harika, genç görünümlü, pürüzsüz bir cilde elde etmek her bayanın hayalidir.Bu hedefle estetik merkezlerine müracaat eden bayanlar , buradan yeni bir ciltle, daha harika ve kendilerinden daha emin olarak ayrılmayı isterler. Fakat güzelleşmek uğruna, saatler devam eden bakım seanslarına üstelik bazen da cerrahi müdahalelere katlanan bayanlar , bir takım zaman işlem sonrası aynadaki görüntülerin hoşnut kalmaz ve pişmanlık hissi yaşayabilirler.

3 BOYUTLU İZLİYORLAR

Adana’da Dr. Dilek Şire Eren, Dr. Mustafa Eren ve Dr. Gizem Toktaş Geylani tarafından kurulan ve 4 senedir bayanlara hizmet verici Estelite’de, tatbik edilen “3D surat simülasyonu” yolu bu şekilde berbat sürprizlere vesile bırakmıyor. Çağdaş görüntüleme teknikleri faydalanılarak gerçekleştirilen uygulama yardımıyla bayanlar , müdahale sonrası oluşacak görüntülerini özel bir PC programıyla 3 boyutlu olarak eskiden görme imkanı buluyorlar.

Adana Estelite Zerafet ve Estetik Merkezi kurucu ortaklarından Dr. Dilek Şire Eren, estetikte yeni stil olan 3 D simülasyon teknolojisi yardımıyla , hastaların; uygulama sonrası nasıl bir görünüme kavuşacaklarını eskiden görme talihi yakaladığını duyurdu . Yapılacak işlem öncesi hastanın resiminin çekildiğini ve 3D simülasyon programıyla işlem sonrası nasıl görüneceğinin kendisine izlettirildiğini kaydeden Dr. Dilek Şire Eren, ” Böylelikle hastamız, şimdiki haliyle, yapılacak operasyon sonrasındaki görünümü arasında mukayese yapmak imkanı buluyor. ” diye konuştu .

BU DOLGU BANA YAKIŞIR MI?

Dr. Dilek Şire Eren, 3 boyutlu simülasyon teknolojisinin cerrahi işlemlerden, medikal estetik işlemlerine kadar bütün uygulamalarda mukayese olanağını sağladığını üstelik dermatolojik analiz yapma imkanı verdiğini de belirtti .

Uygulamanın bir taraftan hekimlerin iyileştirme işlemlerini kolaylaştırırken öbür taraftan gerçek tasarılama ve takip sistemini yaşama geçirdiğini bildiren Dr. Eren, “Hastamız, iyileştirme öncesinde, sonrasına dair çok gerçekçi bilgiler edinmiş oluyor. Örnek Olarak dolgu, botox, yüksek fokuslu ultrasound, altın iğne ve kök hücre teknolojileri veya iplerle yapılacak operasyonsuz surat germe uygulamaların, kendisinde ne tür değişiklikler oluşturacağını görebiliyor. Ya da yaptıracağı dudak dolgusunun kendisine yakışıp yakışmayacağını, uygulamadan öncesinde görerek karar verme talihi buluyor. Kırışıklık ya da leke tedavilerinin sonuçlarını objektif kriterler üzerinden değerlendirebiliyor.” diye konuştu.
BİRKAÇ SANİYEDE İŞLEM TAMAM

Sissağlamak, hastalara bu bilgileri birden çok saniye arasında hazırlayıp sunduğunu da kaydeden Adana Estelite Zerafet ve Estetik Merkezi kurucu ortaklarından Dr.Dilek Şire Eren, “3D simülasyonun önemli bir faydası da hasta verilerinin en gerçek , standart ve nesnel olarak toplanması ve bilimsel çalışmalara yönelik bir arşiv sistemi geliştirilebilmesidir. Yapılmış Olan işlemlerin değerlendirilmesi, iyileştirme sonuçları, tahlilleri ve 3 boyutlu fotoğrafları hastalarımızla istenilen her zaman paylaşılabilmekteyiz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.