Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 17°C

2024 Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Partinin Ayancık Belediye Başkan Adayı belli oldu.

2024 Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
9 Şubat 2024 22:11

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Partinin Ayancık Belediye Başkan Adayı belli oldu.

AK Parti Sinop İl Başkanlığı 31 Mart 2024 mahalli ve idari seçimleri için ilçe belediye başkan adaylarını Sinop Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile açıkladı. Toplantıda, AK Parti’nin Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir olarak açıklandı.

Ak Parti’den Ayancık Belediye Başkanı aday adaylığına Aslan Özdemir, Adil Yıldız, Özay Oğuz ve İlknur Uzun başvuru yapmıştı. Eski Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün aday olacağı kamuoyunda sıkça konuşuluyordu.

Aslan Özdemir kimdir?

15 Nisan 1967 tarihinde Sinop’un Ayancık ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitim ve askerlik hizmetimi tamamladıktan sonra aile şirketine ait endüstriyel orman ürünleri fabrikasında işletme ve operasyon müdürü olarak çalışma hayatına başlamıştır.

Almanya’da endüstriyel ormancılık üzerine 3 yıl uygulamalı mesleki eğitim almış, yurtdışından döndükten sonra tekrar aile şirketinde aktif olarak çalışma hayatına yönetici olarak devam etmiştir. 23 yaşından itibaren aktif siyasetin içerisinde bulunan Aslan Özdemir, 2003 yılında Ak Parti İlçe yönetim kuruluna üye olmuştur. 2009-2018 yılları arasında Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği ve mevcut Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün milletvekili adaylığı nedeniyle 2018-2019 yıllarında 11 ay Belediye Başkanlığı yapmıştır.

2020-2023 yıllarında Ayancık Ak Parti İlçe Başkanlığı yapmış ve 31 Mart 2024 mahalli ve idari seçimleri için Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Aslan Özdemir evli ve 4 çocuk babasıdır.

2024 Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

AK PARTİ SİNOP ADAYLARI 2024

AK Parti Sinop Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardında, Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan, Erfelek, Gerze, Saraydüzü ve Türkeli belediye başkan adayları da belli oldu.

İl, ilçe, köy ve mahalle muhtarlarının seçileceği yerel seçimde geri sayım başladı. İller kadar ilçelerin de önemli olduğu süreçte işte AK Parti Sinop İl ve İlçeleri belediye başkan aday listesi;

AK PARTİ SİNOP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Yakup Üçüncüoğlu

AK PARTİ BOYABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Ferhat Yıldız

AK PARTİ AYANCIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Aslan Özdemir

AK PARTİ GERZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Hüseyin Yüksek

AK PARTİ DURAĞAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Necmettin Ermiş

AK PARTİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Mehmet Uzun

AK PARTİ DİKMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Adnan Acar

AK PARTİ SARAYDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Hasan Peker

AK PARTİ TÜRKELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:
Veysel Şahin

2024 Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Belli Oldu 2024 Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.