Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

2021 Yılının En Güzel Mayo Modelleri

Kullanımı rahat olan ve bedeni hiçbir şekilde sıkmayan modeller tam kalıptır.

2021 Yılının En Güzel Mayo Modelleri
29 Ocak 2021 20:12

Yazın denizin ve güneşin tadını en güzel şekilde çıkarmak için tasarlanan mayo modelleri her geçen gün farklı renk ve desenleriyle karşınıza çıkmaya devam ediyor. Kullanımı rahat olan ve bedeni hiçbir şekilde sıkmayan modeller tam kalıptır. Online alışverişte bedeninize en uygun olan kalıpları sepete atabilir ve gönül rahatlığıyla alışverişi tamamlayabilirsiniz. Bikini modellerinden ayrı özelliklere sahip olan mayolarda alt üst takım tasarımı yoktur.  Tek parça halinde tasarlanır. 

Mayo Kullanımı

Tek parça halinde tasarlanan mayo modellerimde boyundan iple bağlamalı, alt kısmı çıtçıtlı ya da üstten geçirmeli şekilde karşınıza çıkar. Giymesi en rahat yazlık ürünlerden olan modeller rengarenk desenli çeşitleriyle hizmetinizde. Uygun fiyatlar, kaliteli kumaşlar, her sezona damgasını vuran baskılar ve desenler sayesinde yaz boyu tüm gözleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Üstelik bu parçaları alırken maddi açıdan da kendinizi çok rahat hissedecek ve birden fazla parçayı rahatlıkla alabileceksiniz. Denize girerken, su sporu yaparken, güneşlenirken kullanabileceğiniz modeller esnek yapısıyla bedeninizi de rahat hareket ettirir. 

Mayo Fiyatları

Sezona özel indirim ve kampanyalardan faydalanarak alabileceğiniz mayo modelleri uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Kaliteli kumaşları ve pamuklu içerikleri sayesinde deniz içinde de şu tutmaz özellik sunar ve rahatça yüzebilirsiniz. https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri adresine giriş yaparak yaz sezonunu açmaya ne dersiniz? Mayolarda bikinilere, mayokinilerden sutyenlere kadar tüm modelleri kategori altında bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.