Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı

TRT 1’de yayına başlayan “Bir Yastıkta Kocayalım” isimli programda rol alan oyuncu Zafer Kalfa’ya sosyal medyadan büyük destek.

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı
Aslan Özdemir
24 Şubat 2017 14:33

TRT 1’de yayına başlayan “Bir Yastıkta Kocayalım” isimli program seyircilerle buluştu. Programda evlilikle ilgili sorunlar, çiftlerin yaşadığı iletişim sorunlarına nasıl çözüm bulacağı ve boşanma sebepleri gibi konular işlenmektedir.

Hayrettin Kaya

Programın ilk bölümlerinde rol alan Artvin Borçkalı Zafer Kalfa, Levent Kaya karakterini canlandırıyor. Büyük bir kitle tarafından ilgiyle izlenen Bir Yastıkta Kocayalım programında Levent karakteri ile rol alan Zafer Kalfa’ya tüm Artvinliler büyük destek çıktı.

Programı ilgi ile izleyen Artvinliler, programı izlerken fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşarak destek olduklarını simgelediler.

PROGRAMA BÜYÜK İLGİ

Üs yapım tarafından yapılan Bir Yastıkta Kocayalım asıl amacı bazı Evlilik Terapisi tekniklerinin genel olarak kişilere tanıtılması ve kendi hayatlarında uygulama yapabilmelerine olanak tanımasıdır. Hafta içi her gün saat 13.00’de yayınlanan programa da seyirciler büyük ilgi gösteriyor. Özellikle aile içinde sorunları olan aileler bu programı örnek alıyorlar.

ZAFER KALFAYA SOSYAL MEDYADAN DESTEK

Yapımcılığını Süreyya Önal’ın yapmış olduğu programın 5 bölümünde rol alan Zafer Kalfa’ya sosyal medyadan birçok kişi destek verdi. Zafer Kalfa’ya bazı destek mesajları…

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı

Zafer Kalfa Rol Aldığı Programda Seyircilerin Beğenisini Topladı

ZAFER KALFA KİMDİR?

1982 senesinde Artvin ilinin Borçka ilçesinde hayata geldi. Tiyatro, müzik ve sinemayı sevdiği bilinirken, Lazca, Gürcüce ve Hemşince dillerini ekstra olarak bilen nadir oyunculardan olduğu öğrenildi. ATV ekranlarında yayınlanan Gazi dizisinde 12. 13. ve 14. bölümlerinde Cemal karakterine hayat verdi. Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisinde Elif Cemal karakterine hayat verdi. O Hayat Benim’de Ediz karakterini canlandırdı.

Kaçak dizisinde Uzman Doktor karakterine hayat vererek izleyicilerle buluştu. Star TV ekranlarında Medcezir dizisinde Varol Tankul karakterini canlandırdı. Arka Sokaklar’da da Halil Taştan karakterine hayat verdi. Son olarak ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Yastıkta Kocayalım isimli dizide Levent Kaya karakterini canlandırdı. Saatler İstanbul’u Gösterdiğinde adlı sinema filminde Fatih Sultan Mehmet karakterine hayat vermiştir.

Başarılı oyuncu Zafer Kalfa her geçen gün bir hayli şöhretini arttırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.