Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Vücuda Uygun Bikini Seçimi Nasıl Yapılır

Birçok insan için bikini sezonu güneşi, kumu ve tabi ki rahatlamayı akla getiriyor.

Vücuda Uygun Bikini Seçimi Nasıl Yapılır
28 Kasım 2019 10:55

Birçok insan için bikini sezonu güneşi, kumu ve tabi ki rahatlamayı akla getiriyor. Ne yazık ki bir bikini seçmek göz korkutucu bir görev gibi gelebilir. Doğru zihin çerçevesi ve küçük bir hazırlıkla, bikini alışverişi plajda bir gün gibi hissedebilir. Önyargılı fikirleri bırakma ve açık bir zihinle deneyime girme olayı çok yardımcı olabilir. Vücut tipinizi ve bikini seçeneklerinizi göz önünde bulundurursanız, bikini satın almak keyifli ve iyi bir deneyim olabilir.

Vücuda Uygun Bikiniler ve Kadınların Bikini Tercihleri


Elma şeklindeyseniz bir bikini seçmelisiniz. Elma şekilleri daha büyük bir orta hatta ve ince bacaklara ve kollara sahiptir. Midede daralan veya şekilli bikiniler o bölgede gerekenden fazla dikkat çekebilir. Kesilmiş tarafları da alt kısımda bacaklarınızı gösterir. Atletik bir vücut tipine sahipseniz, fırfırlı bir bikini seçin. Atletik şekiller çok fazla eğri olmadan düz bir yukarı ve aşağı doğru uzayan gövdeye sahiptir ve bir fırfır ekleyerek göz kandırabilir. Üstte ya da alt kısımda bir fırfır bulunan bir bikini, bu bölgelere hacim ekleyerek bir şekil verisinin yanılsamasını sağlayacaktır. https://www.dagi.com.tr/kategori/bikini-takimlari sayfasında bu modellerin hepsini bulabilirsiniz.

Advertising

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.