Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Türkiye’nin En genç belediye başkan adayı bir Sinoplu

Aslen Sinoplu olan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Ünlü, Saadet Partisinden Çanakkale Gelibolu Belediye Başkan Adayı oldu. Ünlü, Türkiye’de en genç belediye başkan adayı olarak gösterilen isim oldu.

Türkiye’nin En genç belediye başkan adayı bir Sinoplu
25 Ocak 2019 11:47

Aslen Sinoplu olan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Ünlü, Saadet Partisinden Çanakkale Gelibolu Belediye Başkan Adayı oldu. Ünlü, Türkiye’de en genç belediye başkan adayı olarak gösterilen isim oldu.

31 Mart yerel seçimler öncesinde adaylarını açıklamaya devam Saadet Partisi, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Ünlü’yü Çanakkale’nin Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi. Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı olarak gösterilen Ünlü, aynı zamanda Saadet Partisi Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı olarak Millî Görüş camiası içerisinde görev yapıyor.

SİYASET GENÇLEŞİYOR, BİZLER DE HEYECAN DUYUYORUZ
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Ünlü, “Siyaset gençleşiyor ve bizler de bu işin içinde olmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

DÜNYA GELİP GEÇİCİ, ÇÖZÜLMEYECEK DERT YOKTUR DİYE DÜŞÜYORUZ
Gelibolu’da çalışmalara başladıklarını belirten Ünlü, genç bir kadroya sahip olduklarını söyledi. “Belediyecilikte adam kayırmayı değil, liyakati esas alacağız. İşi ehline bırakacağız.” diyen Ünlü, “Milli Görüş Belediyeciliği’nin ne olduğunu vatandaşımıza anlatıp, Gelibolu’nun saadeti için elimizden geleni yapacağız. Bu sürede kapımız herkese açık olacak. Kimin ne derdi varsa dinlemeye hazırız. Dünya hayatı gelip geçici, çözülmeyecek dert yoktur diye düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.
KİMDİR?
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi. Aslen Sinop doğumlu olan Bünyamin Ünlü, çocukluğundan beri Çanakkale’de ikamet ediyor. Eğitim-öğretim hayatını da Çanakkale’de devam ettiren Ünlü, daha sonra Anadolu Gençlik Derneği’nin çeşitli kollarında görev yaptı. Bünyamin Ünlü, aynı zamanda Çanakkale Saadet Partisi İl Gençlik Kollan başkanı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.