Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

SARISOY’DAN ÖRNEK’E CEVAP

Sevgili Ayancıklı hemşehrilerim, amacım kavga etmek değil

SARISOY’DAN ÖRNEK’E CEVAP
9 Ekim 2019 18:20

AK PARTİ AYANCIK  İL GENEL MECLİS ÜYESİ SAYIN ERKAN ÖRNEK’İN

BASIN AÇIKLAMASINA İTHAFEN CEVABIMDIR…

 

Sevgili Ayancıklı hemşehrilerim, amacım kavga etmek değil, Ayancık’a ve köylerine hizmet etmektir. Hizmet etmek adına öneri ve taleplerimiz, merkezi yönetimden aldıkları güç ve uzun zamandan beri alışık oldukları yönetim anlayışıyla karşılık bulmamaktadır. Bunun en yakın örneği 03.10.2019 tarihli Sinop İl Genel Meclisi toplantısında yaşanmış, söz konusu toplantıda ilçemiz Mustafa Kemal Paşa Köyü Ciğer ve Gerdan Mahalleleri arasındaki yolun yapımına ilişkin verdiğim önerge gündeme dahi alınmadan, üzülerek söylüyorum ki Ayancığı temsil eden diğer İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Erkan ÖRNEK’in gruba dahli üzerine RED edilmiştir. Kendisine buradan aşağıdaki soruları kamuyou nezdinde sormak, şahsıma teveccüh göndererek oy veren ya da vermeyen Ayancığımızın güzel insanlarına karşı şeref ve namus borcumdur.

  1. Hizmetlerin belli bir planlama ve sıra ile yapılacağından bahisle söz konusu köy yolunun 2018 yılı, Nisan ayında plana alındığını biliyor muydunuz? Biliyor iseniz, bunu mecliste neden söylemediniz?
  2. Söz konusu köye yönelik hizmetin veya bundan sonra planlanacak farklı köylere yönelik hizmetlerin gündeme alınmasında, şahsınızın buralardan  aldığı oy yüzdesi bir etken midir?
  3. Söz konusu tarihte yapılan oylama esnasında partinizin diğer Sayın İl Genel Meclisi üyelerine olumsuz yönde tavır almaları için bir dahliniz ya da müdahaleniz oldu mu? Oldu ise bunu Ayancık halkına nasıl açıklayacaksınız?
  4. Sosyal medya üzerinden şahsınıza yönelik olarak yaptığım eleştiriye karşı yapmış olduğunuz yorumlarınızı içeren yanıtınızı neden silmek zorunda kaldınız?
  5. Söz konusu hizmeti  talep eden köyün muhtarına senin yolun daha bekleyecek, solcular yapsın şeklinde bir yanıtınız oldu mu?
  6. Anılan İl Genel Meclisi toplantısından sonra partinizin Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş, bahse konu olan köy muhtarını aradı mı? Aradı ise kendisine ne söyledi?

 

Kamuoyuna Saygıyla Arz Ederim.

Ozan SARISOY

CHP Ayancık İl Genel Meclisi Üyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.