Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Recep AK’tan Kamuoyu Açıklaması

Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Recep AK, kamuoyundaki bazı iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Recep AK’tan Kamuoyu Açıklaması
Hayrettin Kaya
14 Ocak 2019 13:37

Ak Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Recep AK, kamuoyundaki bazı iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Aslan Özdemir

Açıklamasında adaylığı ile ilgili teşekkürlerini ileten Recep AK, “12 Ocak 2019 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Sinop ilimizde gerçekleştirilen görkemli bir törenle Ayancık Belediye Başkan Adayı gösterildim. Bu süreçte emeği geçen kıymetli büyüklerime, gönül dostlarıma ve siz değerli halkımıza minnet ve şükranlarımı sunarım.” dedi.

“İTİBARSIZLAŞTIRMA MÜCADELESİ”

Kamuoyunda bazı kişiler tarafından itibarsızlaştırmaya yönelik iddialarda bulunulduğunu belirten Başkan Adayı Recep AK, “Çıkmış olduğumuz kutlu yolda sayısı üç beş kişiyi geçmeyen bazı şahsiyetler tarafından itibarsızlaştırma mücadelesi hiç bir anlam ihtiva etmemektedir. Ancak cevap hakkımızı kullanmadıkça bilgi kirliliği oluştuğu kanaatine vardık. Evet ben bu ilçede müstesna bir görev olan din görevliliği-imamlık vazifemi şeref ve onurumla başarıyla yaptım. Daha sonra eğitimim gereği İlçe Müftülüğü İdari ve Mali İşler Bölümü sorumlusu olarak beş yıl, Ayancık Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak dört yıl başarıyla görevimi devam ettirdim. Görevim esnasında Hükümetimizin güçlü desteği ve yetkililerimizin üstün gayretleriyle sağlık alanında yeni Devlet Hastanemiz ile birlikte ilçemizin önündeki elli yılına ışık tutacak icraatlar gerçekleşmiştir. 12 kasım 2018 tarihinde Ayancık Belediye Başkan aday adaylığı müracaatım nedeniyle hastane müdürlüğü görevimden istifa ettim.” dedi.

“ISINMA PROBLEMİ”

Ayancık Devlet Hastanesindeki sorunlara yönelik iddiaları da açıklayan Recep AK “Son bir aydır ısınmayla ilgili yaşanılan problemler Ankara’dan gelen ilgili yetkililer tarafından çözülmüştür. Ayrıca sürekli olarak gündeme gelen ve ülkemizin birçok yerinde yaşanan sel afetlerinde, 10 Eylül 2018 tarihinde saat 14 ile 17 arası m2’ye Ayancık’ta 140. 6 kg yağış düşmüş olup, 3 saatlik kısa bir sürede gerçekleştiğinden etkisi son derece şiddetli olmuştur. Bu miktar yağış meteorolojik veriler skalasında çok şiddetli yağış olarak nitelendirilmektedir. Öyle ki Ordu ilindeki selde m2’ye 130 Kg yağış düştüğünü bilmenizi isterim.Bu hadisenin hemen akabinde çok acil olarak değerli Belediye Başkanımız Aslan Özdemir ve ekibinin, Orman İşletme Müdürlüğümüzün, İl Sağlık Müdürlüğümüzün ve kıymetli mesai arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle hastane hizmetlerimiz aksamaya mahal vermeksizin devam etmiştir. Bunu siz değerli hemşehrilerimin bilgisine arz ediyorum.

Bizler her zaman dik duracağız; ancak asla dikleşmeyeceğiz.İnsanımıza olan hizmet sevdamızla,sizlerin yoğun desteğiyle belediyemizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz.
Bu süreçte diğer aday arkadaşlarıma başarılar temenni ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri bağrına basan,desteklerini esirgemeyen siz değerli halkımıza minnet ve şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.” dedi.

YORUMLAR

  1. Cumhur övet saadet partisi ayancik belediye bşk adayi dedi ki:

    Tüm belediye bşk adaylarina başarilar diliyorum..