Dolar 32,5496
Euro 34,8904
Altın 2.432,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

QNB Finansbank İnternet Şubesi ve Uluslararası Para Transferleri

Aktif likitlerine göre önemli bir yer sahibi olan Finansbank, klasik bankacılık anlayışından modern bankacılık sürecine ise çok hızlı bir şekilde geçiş yapmıştır.

QNB Finansbank İnternet Şubesi ve Uluslararası Para Transferleri
29 Nisan 2019 08:43

1987 yılında kurulan Finansbank, 4 milyon dolar sermayesi ile bankacılık sektörüne hızlı ve güvenilir bir giriş yapmıştır. Aktif likitlerine göre önemli bir yer sahibi olan Finansbank, klasik bankacılık anlayışından modern bankacılık sürecine ise çok hızlı bir şekilde geçiş yapmıştır. Bakıldığı zaman günümüzde en iyi şekilde teknolojiyi kullanan bankalardan bir tanesi haline gelen Finansbank, Ekim 2016 itibariyle de adını QNB Finansbank olarak değiştirmiştir. Bakıldığı zaman Türkiye’nin ilk şubesiz bankacılık sistemi olan Enpara’nın kurucusu olan QNB Finansbank, bu anlamda teknolojiyi ne derece iyi kullandığını da tüm bankacılık sektörüne göstermiştir. 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren QNB Finansbank, bakıldığı zaman bankacılık alanına yön veren önemli kuruluşlardan bir tanesi haline de gelmiştir. Bunun sebebi ise müşterilerin kaliteli hizmet almaları ve zaman kaybından kurtulmaları için, QNB Finansbank bünyesinde oluşturulan ve 7 gün 24 saat boyunca kullanılan hizmet departmanlarıdır. Bu sayede herhangi bir QNB Finansbank müşterisi, rahatlıkla istediği zaman aralığında bankadan istediği işlemi yerine getirmesini isteyebilecektir.

QNB Finansbank İnternet Şubesi

QNB Finansbank, müşterilerinin teknoloji ile iç içe olmasını her zaman istemekte ve hizmet politikasını bu yönde geliştirmektedir. Bu yüzden de QNB Finansbank internet şubesi, her zaman önemli bir yer tutmaktadır. Müşterilerin istediği bütün işlemlerin yürütüldüğü internet şubesinde, aynı zamanda tek tıkla para gönderimleri ve rahatlıkla ödemeler de yapılacaktır. Müşterilerin QNB Finansbank internet şubesinde işlem yapmaları için, öncelikle internet şubesi kodu almaları ve bu şifre ile sisteme güvenli bir şekilde girmeleri gerekir. Aynı zamanda internet şubesi gibi hizmet veren mobil uygulama da, müşterilerin yine şifre alarak ikili güvenlik prosedürlerini aştığı portföylerden bir tanesidir.

QNB Finansbank Swift Kodu BIC Kodu

Swift sistemi, ülkemiz de dahil olmak üzere; bütün bankalar arasında gerçekleştirilecek olan elektronik fon transferlerini sağlayan bir uygulamadır. Bu sayede bankaların tanımlama kodu olan BIC ile birlikte, döviz transferleri ve yabancı para işlemleri gerçekleştirilir. QNB Finansbank Swift Kodu ve BIC Kodu ise 8 ya da 11 haneden oluşan BIC ve 11 haneli Swift kodlarının bir araya geldiği bir kavramdır. Bakıldığı zaman yerel koda dikkat edilmesi ve bu sayede yapılan transferin doğru adrese gönderilmesi önemli detaylardır. Aynı zamanda işlemler için QNB Finansbank tarafından belirli miktarla işlem ücreti istenebilir veya talep edilebilir.

QNB Finansbank Hesap İşletim Ücreti

QNB Finansbank hesap işletim ücreti, müşteriler tarafından da sıklıkla merak edilen konuların başında gelmektedir. QNB Finansbank tarafından her ay, 3 ayda bir veya 6 aylık periyotlarda alınan hesap işletim ücreti, bazı durumlarda ise müşterilerden yıllık olarak kesilmektedir. Bakıldığı zaman Türk Ticaret Kanunu yükümlerine göre hesap işletim ücretinin yasal olduğu bilinmekte ve QNB Finansbank bu kanuna göre işlem yapmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.