Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Olcan’ı istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Olcan’ı istiyoruz
3 Ağustos 2016 16:00

”Transfer ve takım anlamında isteğimiz yönde gidiyor. Sezona başlarken, büyük ölçüde transferlerimizi tamamladık. Şuanda da birkaç ufak eksik hariç tamamız. Şamil, Deniz ve Emre dışında sıkıntımız gözükmüyor. 1-2 eksiğimiz olursa transfer yapabiliriz!”

Dzsudzsák’a teklifler var, istediğimiz rakam olmazsa Bursa’da devam edecek!

”Dzsudzsák’ın durumu henüz netleşmedi, ciddi teklifler var. Rakamda anlaşabilirsek gidecek ancak istediğimiz rakamı bulamazsak bizimle Bursa’da devam edecek. Sadece Avrupa değil, farklı yerlerden de teklifler var. 3 tarafın da mutabık olması gerek ki transferi gerçekleşsin.”

Yönetimle, başkanımızla ve taraftarla aramız çok iyi!

”Bursaspor’un kendine has farklı bir karakteri var. Kolay bir yer değil ancak, şükürler olsun iyi çalışıyoruz. Yönetimle ve taraftarla bir sıkıntımız problemimiz yok diyebilirim. Sonuçlar da inşallah yardımcı olur! İlk hedef ilk 5’i yakalamak ancak, altyapıdan gelen oyuncularımızı daha uzun süreli kadromuza dahil edebilmek hedeflerimiz arasında. Borcu sıfırlamak da tabiki önemli. Bana uzak olan konular tabiki ama yönetimimiz 2 sene içerisinde bu şekilde çalışırsa çok iyi yerlere gelecek. Bursaspor için bu yönetimimiz, başkanımız büyük şans!”

Serdar Aziz, bence Galatasaray’da başarılı olacaktır!

‘Serdar bence başarılı olur, yarınlarda milli takım içinde büyük kazanç olacak. Uzun bir sakatlıktan sonra Galatasaray’da forma giydi. Ama gittikçe ilerleyen günlerde, aylarda düzelecektir iyi olacaktır Serdar. Teknik anlamda da iyi, hava hakimiyeti de var”

Olcan’ı istiyoruz, görüşmeler devam ediyor! Umut konusunda ise bir teklifimiz yok!

”Olcan ile ilgili bir düşüncemiz var. Emre ile ilgili sakatlığı sonrası, Olcan ile ilgili düşüncelerimiz var. Sağ açık, sol açık, sol bek gibi farklı mevkiilerde oynuyor. Karakteri sağlam, kendini her anlamda sahaya veren bir oyuncu. Yönetimimiz görüşüyor, en kısa sürede hallolursa iyi olacak. Umut konusunda ise bir eksiğimiz yok, herşeyiyle takımı için mücaadele eden bir oyuncu, Galatasaray’dan bu şekilde ayrıldığı için üzüldüm.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.