Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Hastalığımın Öyküsü!

16 Mart 2015 11:32

Türkan KARABAŞ

2013 yılı Ocak ayı içinde sol leyan kemiğimde ve sol bacağımda beliren şiddetli ağrı nedeni ile Sinop Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahi Doktoru Serkan Atasoy tarafından çekilen emar sonucu omurgamda tümör tespit edildi. Sinop’ta Amaliyat olamayacağım söylendi. Bende Ankara Gazi Üniversitesi’nde bulunan Ayancıklı hemşehrimiz Sayın Profosör Dr. Sedat DEMİRCAN hocamızdan yardım istedim. Allah razı olsun beni hemen Ankara’ya çağırdı ve Gazi Üniversite Beyin Cerrahi Prof. Sayın Aydın Paşaoğlu’na teslim ederek ameliyatla timörün temizlemesini sağladı. Bu vesileyle Sayın hocamız Sedat DEMİRCAN’a  ve ameliyatımı büyük bir başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU’na sonsuz şükranlarımı sunarım.

Daha sonra 9-10 gün gibi bir süre içinde pataloji sonuçları geldiğinde timörün vucudun başka bir bölgesinden omurgaya sıçramış olabileceği uyarısı ile ped cd çekimi istendi. Bizde Samsun Medikal Park Hastanesi’ne başvurduk. Çekilen pet cd sonucunda Akciğerlerimde amansız bir hastalık bulundu ve ileri derecede olduğu tespit edilerek müdahale edilemeyeceği söylendi. Medikal Park Hastanesi Onkoloji Uzm. Sayın Dr. Mustafa Kemal GÜL tarafından ve Göğüs hastalıkları doktoru Yard. Doç. Sayın Şevket ÖZKAYA tarafından yapılan muayene sonucunda derhal kemoterapi tedavisine başlanılması uygun görüldü. İki sefer radyoterapi gördüm. Radyoterapi tedavimin başarılı geçmesini sağlayan Uzm. Dr. Barış OKUMUŞ beye sonsuz teşekkür ederim.  İki yılı aşkın bir süredir Samsun Medikal Park Hastanesi’nde aralıksız tedavi görmekteyim. Sayın Onkoloji Uzm. Uzm Doktor Mustafa Kemal GÜL bey ve Göğüs Hastalıkları Doktoru Yrd. Doç. Sayın Şevket ÖZKAYA beylerin dikkatli takipleri ve yerinde uygun ilaç vermeleri vede hastalığımın sıkı takipçileri olmaları nedeniyle kendimi iyi hissetmekte ve çok şükür ayaktayım. Doktorlarımdan oldukça memnunum. Doktorlarımın sayesinde tedavi sürecim aksamadan devam etmektedir. İnşallah dahada iyi olacağım umudundayım. Doktorlarıma hastalarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ederim.

Murat KARABAŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.